; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia copy

Delia va cânta în deschiderea Rihannei

29 July 2016

Aflată pe platourile de filmare ale show-ului „X Factor', Delia a primit o veste neaşteptată. Jurata de la Antena 1 va cânta, pe 14 august, în deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti, din cadrul „Zutopia Music Festival'.

Delia copy

„Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!', a declarat cântăreaţa.

Momentul când a aflat că va canta în deschiderea Rihannei, a fost unul emoţionant: „M-au prins pe neaşteptate. O echipă «Observator» a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?!'.

Ultimul videoclip lansat de Delia se numeşte „1234 (Unde dragoste nu e)' şi poate fi văzut aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare