; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia by Dimitri Caceaune

Delia va cânta în deschiderea concertului lui Robbie Williams de la București

25 June 2015

Delia se va afla în această vară pe aceeași scenă cu Robbie Williams. Pe 17 iulie, aceasta va cânta în deschiderea concertului pe care artistul britanic îl va susține la București.

Delia by Dimitri Caceaune

Artista este foarte bucuroasă că va deschide concertul pe care toți românii îl așteaptă și se pregătește intens pentru acest moment.

'Pentru mine, Robbie Williams este un reper. Cine nu a suferit pe “Come Undone”, cine nu știe toate cuvintele din “Angels”, cine nu a dansat până în zori pe “Feel”? Pot spune că sunt fana lui, este o persoană creativă și versatilă. Îmi place până și conceptul lui de swing, am văzut de multe ori show-ul din Albert Hall', spune jurata de la „X Factor'.

Dacă până acum credea că îl va vedea pe Robbie Williams din public, imediat ce a primit propunerea de a cânta în deschiderea concertului său Delia a simțit că e în culmea bucuriei.

'Mi se pare ceva 'astronomic', dacă pot să mă exprima așa, e ca un vis intim împlinit. Culmea, am apucat să îmi cumpăr bilete la concert înainte să vină propunerea de a-l deschide', mai spune ea.

Delia se pregătește în această perioadă și pentru audițiile „X Factor', care vor avea loc în luna iulie, iar luni va lansa piesa 'Da, mama', al cărei teaser poate fi văzut aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare