; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cop facebook_1

Delia și Roxana Ionescu ajung la ordinele lui Nea Mărin

04 August 2014

În cea de-a treia ediție a emisiunii, difuzată astăzi și mâine de Antena 1, de la ora 20.30, perfecționistul Nea Mărin are patru ajutoare de nădejde pentru a relansa o pensiune din Sinaia.

cop facebook_1

Delia, diva de la „X Factor', Roxana Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă', Daniel Buzdugan, prezentatorul emisiunii „Morning Zu' și Cătălin Moroșanu sar în ajutorul unei afaceri de familie care se confruntă cu probleme de toate felurile.

Roxana Ionescu s-a ales cu o nouă poreclă

Roxana Ionescu a plecat de la „Poftiți pe la noi!' nu foar doar foarte obosită, ci și cu o nouă poreclă. În speranța că așa va reuși să o reducă la tăcere în timpul unui conflict, Daniel Buzdugan îi spune: „Ce moacă de veveriță ai!', spre amuzamentul tuturor celor care se află la masă, care nu se mai pot opri din râs. Pe cât de amuzată, pe atât de speriată, Roxana mărturisește sincer: „Vai de mine, sper să nu-mi rămână Veverița noua poreclă, asta după ce că am fost atâția ani Mama Natură…'

Veverița' Roxana Ionescu a știut să îmbine foarte bine munca și distracția în timpul filmărilor pentru „Poftiți pe la noi!'. Ea și Delia au știut să profite de puținele momente în care nea Mărin nu era cu ochii pe ele pentru a dansa, a se juca de-a educatoarea și copilul sau pentru a sări până la epuizare într-un loc de joacă special amenajat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare