Homepage  / Vedete româneşti

Delia și Antonia au filmat împreună un clip. Jurata de la iUmor se resimte: „Cred că mă duc să-mi fac un RMN”

Delia și Antonia au filmat împreună un clip. Jurata de la iUmor se resimte: „Cred că mă duc să-mi fac un RMN”
11

de Cătălina Matei,

Aflată în plin turneu în Statele Unite și Canada, Delia și-a surprins recent fanii cu imagini de la filmările unui nou videoclip în care apare alături de Antonia. Pe contul său de Instagram apar mai multe cadre cu cele două, iar într-una dintre postările de la secțiunea InstaStory, jurata de la „iUmor”, show-ul de la Antena 1, se plânge de dureri de coloană.

După ce a avut concerte la New York și Chicago, Delia se îndreaptă spre Canada și își ține la curent fanii prin postări zilnice pe contul său de Instagram. Acolo unde a publicat mai multe imagini din timpul filmărilor pentru un nou videoclip, în care apare alături de Antonia. Secvențele cu pricina au fost turnate înainte ca artista să plece spre continentul nord-american.

Extrem de senzuale, Delia și Antonia au avut parte și de cadre mai solicitante din punct de vedere fizic. Cel puțin pentru jurata de la „iUmor” care a fost suspendată, la un moment dat, de un cablu. Se pare că această secvență i-a solicitat coloana vetebrală mult prea tare.

delia-si-antonia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cel puțin așa reie din postările Deliei de pe InstaStory. „Bună dimineața! Update… Cred că mă duc să-mi fac un RMN”, a spus artista în timpul unei scurte filmări din camera sa de hotel. Iar în succesiunea de postări apare și cadrul de la filmările videoclipului care a solicitat-o prea tare. „De aici cred mi-am stricat cervicala”, a scris Delia.

Delia, imagini din vis din New York

Pasionată de călătorii, Delia nu a pierdut ocazia și, împreună cu soțul ei, a surprins câteva cadre din celebrul New York, înainte de a-și susține concertul.

delia-new-york-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 11

De altfel, și vremea a ținut cu jurata de la „iUmor”, care a avut parte de zile însorite și a reușit să imortalizeze locurile celebre din metropola americană.

Cât despre concertul său, acesta a fost un succes garantat, căci spectatorii au cântat la unison cu Delia, iar comentariile apărute pe contul său de Instagram, în dreptul video-ului cu pricina, sunt cât de se poate de concludente. „Doamne ce emoționant… a fost o onorare să capturez aceste momente”, „Multe emotii, energie și talent”, „Mai vreeeeeem!!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton