Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache, enervată peste măsură din cauza emisiunii iUmor: „Nu mai pot să rezist. Nu-mi doresc să trăiesc asta”

Delia Matache, enervată peste măsură din cauza emisiunii iUmor: „Nu mai pot să rezist. Nu-mi doresc să trăiesc asta”
15

de Cristina Țapu,

Delia Matache, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care pur și simplu nu mai suportă să fie ținta numerelor de roast în cadrul emisiunii iUmor. Artista și-a exprimat nemulțumirea și a subliniat că a ajuns într-un punct în care nu mai dorește să fie ținta glumelor de prost gust făcute de către unii dintre concurenți.

Delia Matache, scoasă din minți de numerele de roast de la iUmor

Delia face parte din juriul iUmor de ani întregi, așadar nu este de mirare că, de-a lungul timpului, concurenții au făcut nenumărate numere de roast la adresa sa, unele dintre ele conținând glume mai puțin reușite.

Delia s-a săturat să fie ținta glumelor misogin, cu caracter sexual și și-a exprimat dezamăgirea în mai multe mesaje audio pe care le-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

ansamblul_libelula_iumor_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. 

Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea.

Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu vă faceți griji pentru mine. Este doar un sentiment pe care am simțit să-l împărtășesc”, a povestit Delia.

Motivul pentru care Delia nu-și dorește un copil

Cunoscută ca jurată la iUmor, Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Ea se bucură de o carieră impresionantă și, desigur, de un succes financiar considerabil, câștigând mii de euro pentru doar o oră de concert.

delia-matache-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Vedeta are, de asemenea, o viață personală fericită, fiind căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu începând din 2012. Delia a decis să nu devină mamă, o hotărâre pentru care a fost supusă criticilor din partea internauților.

Invitată în cadrul podcastului moderat de către Răzvan Exarhu, Delia a făcut noi declarații despre motivul pentru care nu dorește să devină mamă.

Artista a subliniat că ține mult prea mult la libertatea sa pentru a dori să-și asume responsabilitatea creșterii unui copil. Dacă ar deveni mamă atunci nu ar mai putea călători peste tot în lume, spre exemplu, iar acest lucru ar face-o nefericită.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Delia Matache

Sursă foto:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton