Homepage  / Vedete româneşti

Delia, apariție rară. S-a îmbrăcat în rochie, dar tot a fost criticată. „Zici că ești vrăjitoare”

Delia, apariție rară. S-a îmbrăcat în rochie, dar tot a fost criticată. „Zici că ești vrăjitoare”
8

de Roxana Mirea,

Delia este cunoscută pentru stilul ei vestimentar aparte, primind și critici câteodată în ceea ce privește ținutele ei. Recent, artista și-a surprins fanii cu apariția sa, însă rochia pe care a purtat-o tot nu a fost pe placul unor internauți. „Zici că ești vrăjitoare”, i-a scria cineva.  

De ce a fost Delia numită „vrăjitoare” 

Delia Matache este cunoscută pentru stilul ei vestimentar nonconformist, iar mulți o critică pentru hainele largi pe care obișnuiește să le poarte. Recent, ea și-a luat prin surprindere fanii și s-a îmbrăcat într-o rochie. „Șoc și groază! M-am îmbrăcat în femeie!” a spus Delia în clipul în care le-a arătat fanilor ei rochia ei albastră, cu imprimeu cu ursuleți, plisată și cu mâneci lungi. 

Dacă unii internauți au complimentat-o pentru alegerea vestimentară, alții s-au legat de umerii înalți, cu pernuțe. 

„Nici măcar rochiță asta nu ai făcut sa fie decentă! Cu umerii ăia zici că ești vrăjitoare gata sa zbori pe mătură”, i-a scris cineva. „Ce frumoasă ești așa îmbrăcată și mai frumoasă”, „Ce bine îți vine rochita, ești absolut superbă în ea, la mulți ani femeie, ești minunată!”, „Îți stă uimitor în femeie (în sfârșit), mai puțin acei umeri de STAR TREK”, au mai fost câteva dintre comentariile primite de Delia. 

Rochia este Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulders. Costă în jur de 5.000 de euro și este un articol rar, fiind produs într-un număr limitat, potrivit a1.ro.  

Delia, imbracata in rochie la concertul ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Delia, acuzată că nu s îmbracă „normal” 

De-a lungul timpul, Delia a fost acuzată că nu se îmbracă „normal”. La un moment dat, ea nu a mai suportat și a răbufnit. Artista a publicat un scurt video pe TikTok în care mărturisește că a fost întrebată de ce nu se îmbracă „normal”, precizând că nici nu mai știe cum să răspundă la întrebările referitoare la ținutele sale. 

Delia a mărturisit că nu este un „om normal”, că atunci când urcă pe scenă, fanii ei vor să vadă un adevărat spectacol, „nu un civil, îmbrăcat normal”.  

Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a fost mesajul transmis de Delia Matache pe TikTok. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton