Homepage  / Vedete româneşti

Delia nu reușește să doarmă noaptea. „M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%”

Delia nu reușește să doarmă noaptea. „M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%”
10

de Roxana Mirea,

Delia Matache a dezvăluit că nu doarme noaptea pentru că încearcă să se ocupe de activitățile și sarcinile de care nu a avut timp ziua. Pe de altă parte, artista a dezvăluit care este boala de care suferă.

Delia Matache spune că suferă de ADHD 

Delia Matache a fost invitată în podcastul „Aproximativ discuții”, unde a dezvăluit că nu doarme pe timpul nopții, din dorința de a fi activă. Aceata are o viață foarte plina. Ea se împarte între concerte, cântări, evenimente și vacanțe în locații inedite. Cert este că mereu își găsește o ocupație pentru timpul liber.  

Delia crede că suferă de ADHD, tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate, deși nu a fost diagnosticată de un medic.  

Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dispoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și noaptea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește”, a mărturisit artista, potrivit libertatea.ro.

Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film. Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am dus la niciun psihoterapeut”, a mai spus Delia Matache. 

M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac”, a încheiat artista. 

Delia nu reușește să doarmă noaptea. „M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce intervenții estetice are Delia Matache 

Delia a vorbit despre intervențiile estetice. Jurata de la „iUmor” nu este împotriva unor astfel de „retușuri”. Artista a dezvăluit că a apelat la medicul estetician și și-a mărit buzele cu acid hialuronic pentru că „i se pare drăguț să fie mai pline”. În schimb, Delia este de acord cu botoxul în locul cremelor antirid. 

Mi-e botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a declarat Delia pe contul ei personal de TikTok. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton