Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache, peripeții demne de America Express în cea mai recentă vacanță: „Eram copilul pierdut. Ca un pui de găină!”

Delia Matache, peripeții demne de America Express în cea mai recentă vacanță: „Eram copilul pierdut. Ca un pui de găină!”
16

de Cristina Țapu,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este pasionată de călătorii, așadar vizitează locuri exotice ori de câte ori are ocazia. De această dată, îndrăgita artistă a trecut prin peripeții demne de America Express și a fost nevoită să se descurce singură, căci nu a fost însoțită de către soțul său, Răzvan Munteanu.

Delia Matache, peripeții demne de America Express în cea mai recentă vacanță

Artista a călătorit la Veneția fără soțul ei, deoarece Răzvan Munteanu s-a dus la München pentru a urmări meciul România – Ucraina de la Euro 2024. După ce a ajuns la locul de cazare, Delia a împărtășit experiențele ei. Primele probleme au apărut în aeroportul din Londra, unde a uitat bagajul. La sosirea în Veneția, Delia a constatat că nu avea bani cash.

„Aventura mea tocmai s-a terminat și am ajuns aproape la destinație după o zi plină de ceva de genul Asia Express. Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus pe mine la destinație. Am venit din Londra în Veneția. Era să pierd avionul de 3 ori. Mi-a întârziat zborul. Aleargă prin aeroport. Du-te, mi-am uitat bagajul undeva. A fost panică! Am crezut că pierd al doilea zbor. M-am dus să-mi cumpăr o apă și o ciocolată și dă-i spre poarta pe care abia am găsit-o, pentru că o confundasem cu altă poartă. Erau 500 de avioane care mergeau la Veneția. La poartă mi-am dat seama că n-am bagajul. Am fugit, l-am găsit încă acolo, era o femeie de serviciu care se întreba ce-i cu ăsta. S-a uitat urât la mine, l-am luat, am fugit, am prins zborul. Am prins zborul, ajung în Veneția. Știam unde am cazare, mă duc să caut taxi. Ies, nu sunt taxiuri. 700 de autobuze, dar niciun taxi. Zic: Bă, ce fac? Nu puteam să plec din aeroport! Era ceva haos total. Erau doar niște autobuze care mergeau în Padova”, a povestit Delia pe Instagram.

Delia Matache, o nouă vacanță de vis în TenerifeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Delia a mărturisit fanilor că nu va mai pleca niciodată în vacanță fără soțul ei, el fiind cel care se ocupă de transport, acte și tot ce ține de organizarea excursiei. Solista a găsit o soluție și a ajuns cu bine la destinație, însă peripețiile prin care a trecut au obosit-o și i-au creat o stare accentuată de disconfort.

„Asta pentru că m-am obișnuit să fiu de mână cu el (n.r. soțul Răzvan Munteanu) și să facă el totul și eu să stau momâie, eu să fiu într-o bulă așa atemporală. Sunt ca un pui de găină efectiv. Nu că-s incapabilă, dar nu am avut unde și de ce, pentru că mereu suntem împreună”, a povestit Delia.

„Am stat o oră, mi-am luat un sendviș, moartă de foame pe acolo, a venit un nene taximetrist și mi-a spus că-mi comandă el un taxi, că nu sunt taxiuri, vine un coleg de-ai lui, un nene în vârstă și-mi zice să-I dau 150 de euro cash și eu nu aveam cash. M-am pus pe bancă și așteptam la mila Domnului. N-a vrut nimeni să mă ia.

Întreb pe un domn: Puteți să-mi dați un număr de taxi, că sunt pierdută de vreo oră bântui pe aici și nu pot să ajung la destinație. Și-mi zice: Hai că te ducem noi dacă e, dar suntem mai mulți, că trebuie să ne vină neamurile din Madrid și o să ne înghesuim. Zic: Nu-i problemă. Uite acum fac figuri, nu-I problemă mă înghesui. Și ne-am înghesuit. Eram 4 sau 5 pe bancheta din spate. Și am asistat la toate discuțiile lor despre vacanță, despr eunde au fost, de unde veneau, ce povesteau. A fost atât de ciudat și eram atât de în plus și mă mai întrebau din când în când dacă sunt ok, dacă am aer să respir. M-au dus la o înghețată. Eram copilul pierdut. Fiul ploii”, a povestit Delia care a concluzionat, pe un ton glumeț: „Cine nu are un Răzvan, să-și cumpere!”.

Delia Matache are un stil vestimentar extravagant

Jurata iUmor se remarcă prin achizițiile sale extravagante și extrem de costisitoare. Cu fiecare apariție în public sau online, artista provoacă controverse din cauza alegerilor vestimentare. Cu toate acestea, rămâne consecventă propriului stil și nu acordă atenție criticilor pe care le primește în mod constant.

În trecut, Delia a fost văzută purtând o geacă de rafie evaluată la 1.200 de lei, precum și o rochie Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulder evaluată la aproximativ 5.000 de euro. Delia deține și o pereche de cizme galbene Big Red Boots, ale cărui prețuri pornesc de la 350 de dolari și pot ajunge până la 1.200 de dolari, în funcție de modelul ales.

Sursă foto: Instagram Delia Matache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton