Homepage  / Vedete româneşti

Delia a stârnit un nou val de controverse. Reacția fanilor, după ultimele imagini în costum de baie. „De ce? Pentru ce? Sau pentru cine?”

Delia a stârnit un nou val de controverse. Reacția fanilor, după ultimele imagini în costum de baie. „De ce? Pentru ce? Sau pentru cine?”
14

de Redactia Tvmania,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, continuă șirul aparițiilor provocatoare. Artista nu este cunoscută doar pentru cariera muzicală impresionantă pe care o are, ci și pentru spiritul rebel. Recent, Delia a renunțat la haine și la inhibiții și s-a fotografiat în costum de baie, la piscină. Iată cum au reacționat fanii!

Delia a distribuit noi imagini în ipostaze provocatoare

Delia, în vârstă de 42 de ani, cunoscută pentru stilul său vestimentar nonconformist, a surprins comunitatea online cu o serie de fotografii îndrăznețe în costum de baie. Imaginile au fost apreciate, în timp record, de aproape o sută de mii dintre urmăritorii artistei.

Acestea evidențiază un design foarte decupat în zona bustului și a abdomenului, accentuat de mai multe șnururi în zona feselor, care au pus în valoare posteriorul vedetei. Reacțiile internauților au fost mixte: mulți fani au apreciat îndrăzneala și frumusețea artistei, în timp ce alții au criticat-o pentru expunerea excesivă și au considerat-o cam vulgară pentru platforma Instagram.

delia 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Frumoasă, nimic de zis, dar ai dat-o în vulgar și nu-ți stă OK. Oricum fiecare face cum consideră și asta-i doar părerea mea personală!, „La cât de superb și natural arată Delia la corp… își acoperă prea des corpul cu haide largi. Îi stă bine oricum”, „Bine face că se dezbracă, dar ce vreți să stea femeia la 40 grade în hanorac, e vară toată lumea ar trebui să fie lejeră și să își vadă de viața lor. Lăsați femeile să fie libere!”, „Între vulgaritate și sexy este o linie fină…”, „De ce? Pentru ce? Sau, pentru cine?”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

Delia este cunoscută pentru stilul nonconformist

Nu este o surpriză că Delia adoră să îmbrace articole vestimentare inedite. În trecut, ea a scos din buzunar sume mari pentru a se îmbrăca într-o geacă care imită materialul cunoscutelor sacoșe de rafie.

Jurata iUmor se remarcă prin achizițiile sale extravagante și extrem de costisitoare. Cu fiecare apariție în public sau online, artista provoacă controverse din cauza alegerilor vestimentare. Cu toate acestea, rămâne consecventă propriului stil și nu acordă atenție criticilor pe care le primește în mod constant.

În trecut, Delia a fost văzută purtând o geacă de rafie evaluată la 1.200 de lei, precum și o rochie Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulder evaluată la aproximativ 5.000 de euro. Delia deține și o pereche de cizme galbene Big Red Boots care pot costa chiar și 1.200 de dolari, conform site-ului oficial al brandului.

Sursă foto: Instagram Delia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton