Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache șochează din nou. S-a îmbrăcat în rafie din cap până în picioare. Cât costă ținuta care i-a uimit pe fani

Delia Matache șochează din nou. S-a îmbrăcat în rafie din cap până în picioare. Cât costă ținuta care i-a uimit pe fani
11

de Cristina Țapu,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România. Are un stil vestimentar inedit și nu ezită să se pozeze în ținute care mai de care mai bizare. Recent, ea s-a afișat purtând haine cu un model similar plaselor de rafie, iar suma pe care a cheltuit-o pentru această apariție inedită nu este una de neglijat.

Delia Matache s-a îmbrăcat în rafie din cap până în picioare

Delia Matache (42 de ani) a generat agitație online cu o apariție plină de excentricitate. Într-o fotografie recentă, talentata artistă s-a fotografiat purtând o geacă de rafie, remarcabil de similară cu celebrele sacoșe de rafie, obișnuite în casele bunicilor, ceea ce a surprins pe toată lumea. Costumele ei mereu neașteptate au declanșat dezbateri aprinse și comentarii pline de ironie pe rețelele de socializare.

„Originală, ca întotdeauna”, „Ai putea face o colecție de haine de rafie”, „Deci nu te cred! Bravo”, „Tanti doamna Delia, ați venit de la spital?”, „Damn, rafie rafiuță, ești mișto Deliuță”, „Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup, doamna Delia”, „O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, „Vezi că o să te copieze Balenciaga”, au fost doar o parte dintre reacțiile internauților.

delia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Geaca sac-de-rafie, purtată cu mândrie de către artistă, este chiar confecționată din aceleași sacoșe de rafie pe care cu toții le-am întâlnit, la un moment dat, în gospodărie.

Geaca inedită a solistei adoptă același model în carouri ca celebrele papornițe de altădată, dar cu un finisaj adaptat unui obiect vestimentar contemporan. Delia a adopat să poate și o căciulă, cu același model, iar suma de bani pe care a scos-o din cont pentru această ținută nu a fost una deloc mică.

Delia a dezvăluit că geaca sa din rafie este creația unui brand românesc ce promovează sustenabilitatea .Aceste piese vestimentare sunt fabricate din materiale reciclate, o viziune îndrăzneață și eco-friendly. Cu toate acestea, costul unui astfel de obiect vestimentar este destul de …piperat.

Potrivit informațiilor oficiale de pe site-ul brand-ului, prețul inițial al unei jachete din rafie, similară cu cea purtată de Delia, se ridică la 1.200 de lei. Cu toate acestea, în prezent, acest articol vestimentar este redus și poate fi achiziționat la prețul de 450 de lei.

Delia Matache a avut un brad de rafie Crăciunul trecut

Nu este pentru prima dată când Delia șochează. De Crăciun, îndrăgita solistă și-a decorat casa cu un brad confecționat integral din rafie.

Postarea Deliei, în care a arătat tuturor bradul de Crăciun, a primit aprecierea a zeci de mii de utilizatori pe TikTok și a generat o serie de distribuiri și comentarii diverse din partea internauților.

„Româncă până la moarte, asta-i atitudinea!” „Se vede că și Delia a fost la Obor astăzi!” „Pungi de rafie, cu alte pungi în ele și flori din plastic? Superb! Să nu uiți sa pui la bază, mileuri multicolore. Vor avea un impact uimitor.”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Sursă foto: Instagram Delia Matache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton