Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache, în cea mai provocatoare ținută. Artista a renunțat la inhibiții și s-a pozat într-o rochie tip plasă

Delia Matache, în cea mai provocatoare ținută. Artista a renunțat la inhibiții și s-a pozat într-o rochie tip plasă
20

de Cristina Țapu,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este fără îndoială una dintre cele mai îndrăznețe prezențe din industria muzicală din România. Delia este adepta ținutelor provocatoare și își schimbă frecvent look-ul. Recent, fanii au fost luați prin surprindere, căci artista a decis să se fotografieze într-o rochie care nu a lăsat prea multe imaginației!

Delia Matache, în cea mai provocatoare ținută de până acum

Delia Matache este foarte activă pe rețelele de socializare și distribuie imagini de mai multe ori pe zi. În una dintre acestea, Delia apare purtând o rochie din plasă, fără a avea lenjerie intimă dedesubt. Fotografia respectivă a fost distribuită în secțiunea de InstaStory de pe Instagram, așadar doar artista poate ști care au fost reacțiile fanilor.

deliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Nu este o surpriză că Delia adoră să îmbrace articole vestimentare inedite. În trecut, ea a scos din buzunar sume mari pentru a se îmbrăca într-o geacă care imită materialul cunoscutelor sacoșe de rafie.

Jurata iUmor se remarcă prin achizițiile sale extravagante și extrem de costisitoare. Cu fiecare apariție în public sau online, artista provoacă controverse din cauza alegerilor vestimentare. Cu toate acestea, rămâne consecventă propriului stil și nu acordă atenție criticilor pe care le primește în mod constant.

Delia Matache, adepta ținutelor îndrăznețe

În trecut, Delia a fost văzută purtând o geacă de rafie evaluată la 1.200 de lei, precum și o rochie Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulder evaluată la aproximativ 5.000 de euro. Delia deține și o pereche de cizme galbene Big Red Boots care pot costa chiar și 1.200 de dolari, conform site-ului oficial.

Delia Matache este pasionată de drumeții, iar alergatul face parte din rutina sa. Rezultatele muncii pe care o depune sunt vizibile, căci artista are un trup tras ca prin inel la vârsta de 42 de ani. Solista nu a ezitat să distribuie pe Instagram imagini în care apare purtând costum de baie, spre uimirea fanilor.

Delia a recunoscut în trecut că nu urmează diete și că are o slăbiciune pentru dulciuri și mâncarea gustoasă.

Sursă foto: Instagram Delia Matache – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton