Homepage  / Vedete româneşti

Delia Matache, fără inhibiții, pe pagina de Instagram. Artista s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Delia Matache, fără inhibiții, pe pagina de Instagram. Artista s-a pozat într-un costum de baie minuscul
23

de Redactia Tvmania,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai apreciate și cele mai îndrăznețe artiste din România. Artista nu ezită să se pozeze în ipostaze provocatoare și să distribuie imaginile pe pagina personală de Instagram. Recent, Delia s-a fotografiat purtând un costum de baie care s-a dovedit neîncăpător pentru formele sale generoase.

Delia Matache s-a afișat pe Instagram într-un costum de baie minuscul

Delia Matache este cunoscută pentru muzica sa, dar și pentru aparițiile controversate, în articole vestimentare inedite. Artista s-a fotografiat recent purtând un costum de baie miniscul, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru formele sale generoase.

Cu un model animal print, de leopard, costumul de baie cu siguranță a atras atenția fanilor, însă nu putem ști reacțiile acestora ținând cont că imaginea a fost distribuită în secțiunea InstaStory, de pe Instagram.

delia matacheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Delia Matache este pasionată de drumeții, iar alergatul face parte din rutina sa. Rezultatele muncii pe care o depune sunt vizibilă, căci artista are un trup tras ca prin inel la vârsta de 42 de ani. Solista nu a ezitat să distribuie pe Instagram imagini în care apare purtând costum de baie, spre uimirea fanilor.

Delia a recunoscut în trecut că nu urmează diete și că are o slăbiciune pentru dulciuri și mâncarea gustoasă. Deși nu adoptă un regim strict de slăbire, ea practică sport în fiecare zi, atât în interiorul casei, cât și în aer liber. Cântăreața locuiește foarte aproape de parcul Herăstrău și are obiceiul să iasă în fiecare zi la alergat în aer liber. În plus, are o sală de fitness amenajată în propria locuință, unde se antrenează cu diferite greutăți.

Delia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 23

Recent, Delia s-a fotografiat fără machiaj și filtre, iar unii dintre fani nu s-au putut abține și i-au adresat cuvinte pe un ton răutăcios. Deși au existat mulți admiratori care i-au apreciat frumusețea naturală, au fost și internauți care s-au grăbit să sublinieze că trecerea timpului începe să-și pună amprenta asupra chipului ei.

„S-a dus, Doamne, toată tinerețea mea”, „Muma pădurii”, „Doamna Delia ……ești obosită rău.”, au fost o parte dintre comentariile făcute de către internauți.

Delia le-a vorbit fanilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Delia a vorbit deschis despre o boală de care suferă de ani de zile. Artista are stări de anxietate, cu alte cuvinte are des stări de neliniște. Simptomele pot apărea ocazional, atunci când stresul este mare, precum și după un șoc de natură emoțională. În schimb, dacă anxietatea devine permanentă, atunci vorbim despre o problemă reală de sănătate. Aici intervin medicii.

Misofonia este o altă afecțiune de care suferă Delia, caracterizată printr-o sensibilitate extremă la anumite sunete, care îi provoacă reacții negative. Această tulburare poate afecta viața socială a unei persoane, iar Delia trebuie să se confrunte cu sunetele puternice specifice carierei sale muzicale.

Delia a discutat deschis și despre sindromul Peter Pan, o tulburare în care un adult nu se comportă conform vârstei sale, manifestând comportamente copilărești. Ea a explicat că, în esență, toți suntem „niște copii crescuți” și că această trăsătură este influențată semnificativ de experiențele din copilărie.

Sursă foto: Instagram Delia Matache

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton