Homepage  / Vedete româneşti

Delia se antrenează din greu pentru drumeții. Artista a dezvăluit fanilor cum îmbină sportul intens cu distracția

Delia se antrenează din greu pentru drumeții. Artista a dezvăluit fanilor cum îmbină sportul intens cu distracția
19

de Cristina Țapu,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde dezvăluie fanilor aspecte din viața sa de zi cu zi. Recent, artista le-a prezentat admiratorilor cea mai nouă achiziție care o ajută să se mențină în formă.

Delia Matache se antrenează din greu acasă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia este pasionată de drumeții și face sport ori de câte ori are ocazia. Artista și-a cumpărat o trambulină de fitness pentru a rămâne în formă și a se distra, în același timp. Delia s-a filmat în timp ce utiliza trambulina și a urcat clipul video pe pagina personală de Instagram, așa cum obișnuiește. Mai mult decât atât, artista le-a prezentat fanilor și colecția impresionantă de adidași pe care o are. Ținând cont că este o împătimită a drumețiilor montane este absolut necesar să aibă echipamentul corespunzător pentru a nu se supune riscului de accidentare.

delia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Jurata iUmor se remarcă prin achizițiile sale extravagante și extrem de costisitoare. Cu fiecare apariție în public sau online, artista provoacă controverse din cauza alegerilor vestimentare. Cu toate acestea, rămâne consecventă propriului stil și nu acordă atenție criticilor pe care le primește în mod constant.

În trecut, Delia a fost văzută purtând o geacă de rafie evaluată la 1.200 de lei, precum și o rochie Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulder evaluată la aproximativ 5.000 de euro. Delia deține și o pereche de cizme galbene Big Red Boots care pot costa chiar și 1.200 de dolari, conform site-ului oficial.

Delia Matache este pasionată de drumeții, iar alergatul face parte din rutina sa. Rezultatele muncii pe care o depune sunt vizibile, căci artista are un trup tras ca prin inel la vârsta de 42 de ani. Solista nu ezită să distribuie pe Instagram imagini în care apare purtând costum de baie, spre uimirea fanilor.

Delia Matache a dezvăluit fanilor care sunt tulburările de care suferă

Delia a vorbit deschis despre o boală de care suferă de ani de zile. Artista are stări de anxietate, cu alte cuvinte are des stări de neliniște. Simptomele pot apărea ocazional, atunci când stresul este mare, precum și după un șoc de natură emoțională. În schimb, dacă anxietatea devine permanentă, atunci vorbim despre o problemă reală de sănătate. Aici intervin medicii.

Vedeta a discutat public în trecut și despre sindromul Peter Pan, o tulburare în care un adult nu se comportă conform vârstei sale, manifestând comportamente copilăreștiîn situații nepotrivite. Ea a explicat că, în esență, toți suntem „niște copii crescuți” și că această trăsătură este influențată semnificativ de experiențele din copilărie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton