Homepage  / Vedete româneşti

Cât costă perechea de adidași pe care Delia și-a cumpărat-o în vacanța din Elveția: „Mi-am luat bărcile, șalupele”

Cât costă perechea de adidași pe care Delia și-a cumpărat-o în vacanța din Elveția: „Mi-am luat bărcile, șalupele”
15

de Redactia Tvmania,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice și pentru stilul vestimentar neobișnuit pe care-l adoptă. Artista a prezentat fanilor cea mai nouă achiziție a sa: o pereche de adidași pentru care a scos din buzunar o sumă fabuloasă. Iată cum arată!

Delia Matache, o nouă achiziție vestimentară inedită

Delia Matache se află în vacanță alături de soțul său, Răzvan Munteanu. Așa cum ne-am obișnuit deja, Delia își ține fanii la curent cu lucrurile care se petrec în viața ei și, nici de această dată, nu s-a lăsat mai prejos.

Ea a prezentat fanilor cea mai recentă pereche de adidași din colecția sa. Încălțămintea supradimensionată marca Balenciaga costă aproximativ 1.100 de euro, conform site-ului oficial al brandului.

deliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Mi-am luat bărcile, șalupele”, a spus Delia Matache, pe pagina personală de Instagram, făcând referire la dimensiunea adidașilor.

Jurata iUmor se remarcă prin achizițiile sale extravagante și extrem de costisitoare. Cu fiecare apariție în public sau online, artista provoacă controverse din cauza alegerilor vestimentare. Cu toate acestea, rămâne consecventă propriului stil și nu acordă atenție criticilor pe care le primește în mod constant.

În trecut, Delia a fost văzută purtând o geacă de rafie evaluată la 1.200 de lei, precum și o rochie Balenciaga Runway 2020 Teddy Bear Dress Exaggerated Shoulder evaluată la aproximativ 5.000 de euro. Delia deține și o pereche de cizme galbene Big Red Boots, ale cărui prețuri pornesc de la 350 de dolari și pot ajunge până la 1.200 de dolari, în funcție de modelul ales.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, parteneri de viață și de afaceri

Diferența de vârstă între Delia Matache și Răzvan Munteanu nu este una mare. Solista a împlinit pe 7 februarie 2024 42 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Răzvan Munteanu este cu cinci ani mai mare decât ea, având 47.

Delia a dezvăluit care sunt, din punctul său de vedere, elementele care determină succesul unei relații. Compatibilitatea valorilor și înțelegerea sunt două criterii esențiale, potrivit artistei.

Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, declara Delia, conform celor de la Playtech.

Sursă foto: Instagram Delia Matache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton