Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Delia, mărturisiri despre boala care o chinuie de ani de zile. „Nu o pot controla“

Delia, mărturisiri despre boala care o chinuie de ani de zile. „Nu o pot controla“
8

de Andra Stana,

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Recent, cântăreața a dezvăluit că suferă de ani de zile de o boală pe care nu reușește să o țină în frâu. Despre simptome spune că nu sunt plăcute, dar, cu toate astea, nu vrea să renunțe la obiceiurile sale sau la stilul ei de viață.

Delia Matache este foarte activă în mediul online și împărtășește cu cei care o urmăresc atât momentele plăcută, cât și cele mai triste din viața ei. Cântăreața de 40 de ani a mărturisit recent că suferă de o afecțiune care îi dă bătăi de cap.

Delia, mărturisiri emoționante despre afecțiunea care o chinuie de ani de zileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Delia suferă de anxietate

Delia a vorbit deschis despre boala de care suferă de ani de zile. Artista are stări de anxietate, cu alte cuvinte are des stări de neliniște. Simptomele pot apărea ocazional, atunci când stresul este mare, precum și după un șoc de natură emoțională. În schimb, dacă anxietatea devine permanentă, atunci vorbim despre o problemă reală de sănătate. Aici intervin medicii.

De curând, interpreta a recunoscut că, deși nu a marcat-o vreun eveniment în ultima perioadă, are totuși aceste stări de anxietate.

Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu îmi este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”, a declarat Delia Matache, potrivit wowbiz.ro.

Nu face compromisuri

Cu toate că este deseori criticată pentru declarațiile dure pe care le face, dar și pentru stilul de viață, Delia spune că nu se gândește să facă vreo schimbare, numai pentru că așa vrea altcineva. Artista are și un sfat important pentru femeile de peste 40 de ani.

Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai… nu, prea mult nu mai… Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a scris Delia pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton