; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia_Traieste_Frumos_iTunes

Delia lansează videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos”, un manifest pentru o viață echilibrată în offline

05 December 2018

Delia revine cu videoclipul oficial al piesei „Trăiește frumos', care este inspirat din viața artistei și în care apar o parte dintre prietenii și familia ei.

Delia – Trăiește frumos (Videoclip Oficial)

Videoclipul piesei „Trăiește frumos' a fost filmat chiar acasă la Delia, în regia lui Alex Ceaușu. În videoclip apar mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. Echipa de beauty a Deliei este formată din Alex Abagiu (make-up) și Sorin Stratulat (hair), în vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.

Cel mai tare live e cel pe care îl trăiești. Într-o lume în care viața se derulează pe ecranele telefoanelor, în care zâmbetele și discuțiile sunt tot mai mult înlocuite de filtrele aplicațiilor, piesa „Trăiește frumos' a fost foarte bine primită de public și intens distribuită în mediul online.  

Artista îşi compune în mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care îi poartă semnătura numărându-se „Fata lu tata', „Verde împărat', „Du-te-mă', „Rămâi cu bine', „Parfum de fericire', „Cine m-a făcut om mare' şi multe altele, piese pentru care Delia cântă de multe ori la instrumente – pian şi flaut.  

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito' în colaborare cu Grasu XXL, piesă care a fost #1 în Trending încă din ziua lansării și care, în decurs de două luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.  

Anul acesta, Delia a susținut o serie de 3 concerte „Acadelia' la Sala Palatului, evenimente sold out în fața a  12.000 de oameni, un spectacol complex, organizat de Global Events.

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare