; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia canti tunecore

Delia lansează single-ul „Să-mi cânți”, o poveste emoționantă de iubire cu un videoclip conceptual

24 September 2019

Delia prezintă cel mai recent single „Să-mi cânți', o super piesă de dragoste, cu un mesaj emoționant, compusă de artistă cu The Motans și produsă de Alex Cotoi, aceeași echipă care a contribuit la single-ul anterior „Rămâi'.

Videoclipul are la bază conceptul Deliei, filmat și regizat de Alex Ceaușu și prezintă o Delia cameleonică, surprinzătoare, avantgardistă, cu ținute creative și colorate.

Echipa de beauty a Deliei pentru acest videoclip a fost formată din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Hilke Muslim (styling).

Una dintre scenele din clip a fost inspirată de experimentul Abramovic, prin care o femeie a stat nemișcată vreme de 6 ore și a permis oamenilor prezenți în aceeași cameră să îi facă orice doreau, experiment care a scos la iveală părți întunecate ale naturii umane.

 

Delia a lansat de curând piesa „Dragoste cu dinți', compusă de artistă și produsă împreună cu Alex Cotoi, alături de care ea a mai colaborat pentru „Viața la țară', „Rămâi', „Weekend' și altele.

Delia – Dragoste cu dinți

https://youtu.be/xz_5wD0zDAU

 

Delia cântă despre dragoste, emoție, pasiune, despre acea iubire care rămâne vie și după mulți ani.  Tot anul acesta a lansat și 'Viața la țară', dar și single-ul 'Rămâi' în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp și care a ajuns la 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. 'Rămâi' este în top 10 Summer Chart Mediaforest, poziționându-se pe locul 4.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare