; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

Delia își vinde o parte din haine în cadrul unui târg care promovează sustenabilitatea

12 September 2019

Delia este una dintre artistele din România care, pe langa muzica s-a facut remarcată și prin stilul său vestimentar, creat se pare fără prea mult efort.

 

Aceasta preferă să adopte la fiecare apariție a sa un stil versatil, eclectic și nonconformist construit de-a lungul timpului. Una din deciziile luate în ultima perioadă de artistă este să sprijine sustenabilitatea prin vinderea hainelor pe care nu le mai dorește în garderoba sa. 

 
În cadrul Detox + Market, un târg destinat articolelor vintage și pre-owned, care se află la ediția cu numărul 15, Delia își va vinde o parte din articolele vestimentare din garderoba personală.
 

Delia este una dintre artistele care îndrăznește la capitolul styling și nu îi este frică să încerce și combinații considerate de către cei din jur ciudate. Ea s-a remarcat prin originalitate, dar și prin asumarea de care dă dovadă cu fiecare apariție pe care o are. Stilul ei relaxat continuă să inspire tot mai multe tinere, și nu numai, care o admiră atât pentru cariera în muzică, cât și pentru stilul spectaculos pe care îl are.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

@koss.photography

A post shared by Delia (@delia) on

Potrivit celor de la ELLE, printre locurile preferate în care Delia își face shopping-ul se numără Tokyo și Bangkok. Iar dacă te întrebai care sunt brand-urile pe care Delia le-ar purta tot timpul, află că sunt unele avangardiste și cu care în mod cert poți ieși din anonimat, precum Ashish, KTZ, Manish Arora sau Wonder Anatomie.

Ba mai mult, dacă ești interesată să știi ceea ce poartă Delia și cât costă piesele vestimentare ale acesteia, există un cont de Instagram care îți prezintă toate ținutele ei. Delia alege să investească în articole pe care le poate purta și peste câțiva ani, cu print-uri extravagante, care o scot din anonimat oricând. Dacă în viața personală se îmbracă relaxat, în concertele pe care le are alege să aibă piese statement.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare