; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia, în lună de miere în triburi africane

27 September 2012

Delia a profitat de pauza între filmările pentru X Factor şi începerea pregătirii concurenţilor care s-au calificat în galele live şi a plecat în luna de miere, în Africa, locul în care de aproape o săptămână trăieşte o serie de experienţe inedite.

Zilele trecute, Delia împreună cu soţul ei, Răzvan, a vizitat mai multe triburi, luând contact direct cu stilul lor de viaţă care nu implică nici electricitate, nici apă curentă, ci doar căsuţe în care localnicii dorm la un loc cu animalele.

Atracţia Deliei pentru triburile africane şi cultura specifică s-a reflectat nu doar în alegerea destinaţiilor de vacanţă, ci şi în muzică, ultimul hit al artistei numindu-se chiar Africana. Deşi e în luna de miere, jurata X Factor a profitat de ocazie pentru a filma şi clipul acestei piese de care fanii ei se vor putea bucura în curând.

Între timp, telespectatorii o pot  vedea în fiecare duminică, de la 20.30, la Antena 1, la X Factor. Cei care au ratat prima ediţie a show-ului o pot urmări vineri, 28 septembrie, de la 22.30, pe Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare