; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia, în concerte cu unul dintre concurenții X Factor

23 August 2012

Audiţiile celui de-al doilea sezon al super show-ului X Factor au adus în faţa juriului concurenţi foarte talentaţi, care au ridicat sala în picioare încã de la primele acorduri. A fost şi cazul acestui tânãr, care a impresionat-o atât de tare pe Delia, încât aceasta i-a propus sã o însoţeascã în concerte.

În cãutarea urmãtorului super star al României, caravana X Factor a întâlnit concurenţi foarte talentaţi şi dornici sã lupte pentru a demonstra cã au ceva de spus în muzicã.  Este şi cazul acestui tânãr, care a vrut sã impresioneze juraţii X Factor cu un mic recital de beatbox şi se pare cã a şi reuşit. Deliei i-a plãcut atât de mult interpretarea tânãrului, încât i-a propus sã o însoţeascã în concerte. Pânã atunci însã, cei doi au fãcut o micã demonstraţie.

Dupã un lung periplu prin toatã ţara, audiţiile X Factor s-au încheiat, desemnând concurenţii care vor lupta sã demonstreze cã meritã sã devinã urmãtorul super star al României. Aceştia aşteaptã tabãra de pregãtire, una dintre cele mai mai solicitante etape  ale concursului.

Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generații de jurați X Factor vor trece prin trei zile de antrenamente și teste, astfel că la sfârșitul lor vor rămâne cei mai buni 24 de concurenti. După aceea, din judecãtori, cei trei se vor transforma în mentori si vor avea de îndrumat câte o grupã de concurenţi pânã în marea finalã X Factor, cea care îi va aduce câştigãtorului pe lângã notorietate şi un premiu de mãsurã, în valoare de 200.000 euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare