Homepage  / Vedete româneşti

Delia, imagini fabuloase din vacanță. Ea și soțul ei explorează insula Procida din Italia

Delia, imagini fabuloase din vacanță. Ea și soțul ei explorează insula Procida din Italia
22

de Redactia Tvmania

Delia Matache se bucură de o vacanță relaxantă în Italia alături de soțul ei. Cei doi explorează Insula Procida, o destinație pitorescă din Italia cunoscută pentru casele sale colorate și peisajele fermecătoare. Delia a împărtășit cu fanii mai multe imagini din vacanță și a prezentat, astfel, frumusețea insulei. 

Delia, imagini din vacanța în Procida, Italia 

Delia Matache este cunoscută pentru pasiunea ei de a călători. Recent, artista a împărtășit imagini fabuloase din vacanță. Ea și soțul ei, Răzvan Munteanu, explorează Insula Procida, o destinație pitorescă din Italia. Deși îi plac foarte mult peisajele, Delia vede și partea mai puțin frumoasă a insulei. 

Delia, imagini din vacanța în Procida, Italia  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Insulițele astea îmi plac. Au niște lucruri foarte drăguțe, sunt clădirile alea interesante. Mă rog… clădiri, ce sunt alea, căsuțe, viluțe, ce sunt în porturi, dar îmi dau așa puțină anxietate. Mă aștept mereu că mă atacă un copil de 13 ani. M-am uitat prea mult la filme”, a spus ea pe Instagram. 

Artista a împărtășit mai multe imagini cu fanii ei care o urmăresc pe rețelele sociale.  

Despre Delia Matache 

Deliaeste una dintre cele mai populare cântărețe și personalități din showbiz-ul românesc. Născută pe 7 februarie 1982, în București, Delia a debutat pe scena muzicală la sfârșitul anilor ’90 și a devenit faimoasă inițial ca membră a trupei N&D, alături de Nick. Trupa a lansat hituri precum „Vino la mine” și „Nu e vina mea”, care au avut un succes uriaș. 

După destrămarea trupei în 2003, Delia și-a construit o carieră solo de succes. Printre cele mai cunoscute piese solo se numără „Pe aripi de vânt”, „Da, mamă”, „Cum ne noi” și „Rămâi cu bine”.  

Pe lângă cariera muzicală, Delia este și o personalitate influentă în televiziune, fiind jurată în emisiuni populare precum X Factor și iUmor. De-a lungul carierei, a fost considerată o trendsetter în modă, cunoscută pentru stilul său vestimentar îndrăzneț. 

În viața personală, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012. Cei doi formează un cuplu discret, dar solid, și împărtășesc o pasiune comună pentru călătorii. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton