; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra delia acasa la maruta

Delia i-a mărturisit Andrei de ce nu are copii. Care e cea mai mare teamă a ei

17 May 2021

Delia Matache a răspuns la cea mai controversată întrebare din showbiz. Jurata X Factor i-a spus Andrei când are de gând să devină mămică. Delia are o familie frumoasă și o carieră de succes, însă până acum, vedeta nu a reușit să devină mamă. În ultimii ani, artista a fost întrebată de nenumărate ori de ce nu face un copil, însă a evitat să vorbească prea mult despre asta. Invitată la un podcast, realizat de Andra, Delia și-a deschis sufletul și a recunoscut că se teme. 

 

Delia este una din cele mai de succes artiste de la noi, iar notorietatea aduce după ea și părți negative precum întrebări repetitive din partea fanilor în privința unor subiecte sensibile.

Delia nu vorbește deloc des despre viața sa personală, dar atunci când o face vine cu o clarificare a subiectului deja extrem de consumat de internauți – viitorii moștenitori. 

Cei care o urmăresc pe artistă pe rețelele de socializare văd cât de bine se înțelege cu micuții surorii sale pe care i-a și botezat, dar și cât de bine i-ar sta în rolul de mămică. Așteptarea a luat sfârșit, iar în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, care de aceasta dată a fost dirijat de soție, Andra a întrebat-o pe vedetă despre copil.

Iată că juratul de la iUmor nu s-a ferit și a fost mai transparentă ca niciodată! Artista a mărturisit că nu se simte pregătită pentru acest rol pentru că are o mare teamă, cu toate că este conștientă că ar fi o mămică cool și care ar încerca să facă totul așa cum simte.

În opinia cântăreței, mediul în care trăim este unul nesigur pentru a-și aduce pe lume un copil. În timpul acesta, se topește după nepoții săi, dar pentru moment i-a mărturisit Andrei că vrea să-și mai dea puțin răgaz până să facă acest pas:

'Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc', a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Delia Matache crede că poate să fie o mamă bună, „o mamă mișto’, așa cum spune ea. Totuși, chiar dacă știe că ar putea să fie o mamă extraordinară, nu simte că acesta este momentul ideal în care să devină mamă. Artista dorește să își mai acorde un răgaz până când să facă mare pas.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani’, a mai spus Delia Matache.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare