; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_110714_XF4 auditii_0406

Delia, faţă în faţă cu prima ei dragoste, diseară, la „X Factor”

17 October 2014

Factorul surpriză este de cele mai multe ori ingredientul-cheie al show-ului „X Factor', difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, iar asta au simţit-o pe pielea lor nu doar concurenţii, ci şi juraţii concursului.

[Not a valid template]

De departe, cea mai surprinsă va rămâne Delia, pentru care una dintre zilele de audiţii a însemnat mai mult decât o întoarcere în adolescenţă. În momentul în care pe scena „X Factor' şi-a făcut apariţia Ovidiu Anton, un concurent de 31 de ani, din Bucureşti, jurata show-ului de la Antena 1 i-a strigat pur şi simplu: „Ia-mă în braţe acum!'.

Brenciu a reacţionat rapid: „Sunt gelos! Mă aprind! Mie, de dimineaţă mi-ai zis <> şi ai trecut pe lângă mine!'

Jurata „X Factor' a lămurit imediat lucrurile: „Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în acelaşi grup de muzică', iar destăinuirile nu s-au oprit aici.

„De ce eram leşinată după tine, vreau să ştiu?' l-a întrebat Delia pe Ovidiu, spre marea surprindere a colegilor săi de juriu. „A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a ştiut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora', a mai continuat Delia.

Deşi însurat acum, cu o familie frumoasă şi o fetiţă minunată, despre care spune că este cea mai fidelă fană a sa, pentru că a venit la toate concertele lui, încă de când era în burtica mamei, Ovidiu nu a rămas impasibil: „Şi tu vrei acum ca eu să şi cânt, după afirmaţiile astea?'. Dacă a reuşit sau nu concurentul să se regăsească şi să îi impresioneze pe cei trei juraţi, pentru a trece mai departe în concurs şi, mai ales, dacă s-a răzbunat acum Delia pentru faptul că Ovidiu a ignorat-o atunci, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor', de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare