; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

Delia este primul artist din România care lansează un NFT, cu noul single-ul „Racheta”

03 June 2021

Delia a marcat ziua de 1 iunie cu un cadou pentru fanii săi: noul single 'Racheta' lansat cu videoclip de animație creionat pe baza desenelor făcute de artistă.

 

 

Piesa a fost compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi și marchează fascinația artistei pentru spațiu, Univers, transpusă în iubire și sentimentele intense pentru persoana dragă.

'Racheta' este primul videoclip animat al Deliei, realizat de Andrei Tudor Popa (regizor) – Uncharted Light Studios pe baza scenariului trasat de artistă și al desenelor sale, desenul și pictura fiind pasiuni pe care le dezvoltă.

Delia este primul artist din România care a lansat o piesă via NFT, respectiv 'Racheta' în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury care include și versiunea acustică a piesei, meet and greet cu Delia, 3 desene în creion făcute de ea, colecție de fotografii și autocolante, casetă audio și walkman personalizat.

Delia a lansat anul acesta piesa 'În Rai', cu NANE, a doua colaborare cu acesta după hitul 'Cum era'. 

Delia este unul dintre artiștii care își compune piesele și se implică în procesul creativ, 'Cine m-a făcut om mare', 'Aruncă-mă', 'Rămâi cu bine', 'Despablito', 'În Rai', 'Cum era', 'Să-mi cânți', '1234', 'Acadele' sunt doar câteva dintre hiturile care bucură publicul și au cucerit topurile radio și TV.

'Racheta' este al doilea single lansat de Delia cu Roka Records, după 'În Rai'.

 

Cel mai așteptat film al anului. „Cruella', premiera în cinematografe din 4 iunie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare