Homepage  / Vedete româneşti

Delia e pusă pe „Scandal”! Artista a lansat o piesă în colaborare cu trupa unui fost concurent de la „Chefi la cuție”

Delia e pusă pe „Scandal”! Artista a lansat o piesă în colaborare cu trupa unui fost concurent de la „Chefi la cuție”

de Cătălina Matei,

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, ”Scandal”, în colaborare cu trupa HVNDS, din care face parte și un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Delia a lansat de curând „Scandal” în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză. Din trupă face parte și Iustin Cîmpeanu, fost concurent în echipa lui Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”. De altfel, celebrul bucătar a fost și el implicat într-un alt proiect muzical cu cei de la HVNDS.

Piesa, un mix de stiluri muzicale rock-trap este un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.

 „Scandal” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, Johnny și Iustin, versurile Delia, Iustin Radu Câmpeanu și Onel, iar la productie Alex Cotoi a inserat amprenta HVNDS în acest mix neașteptat.

Videoclipul pentru „Scandal” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat și pentru alte piese precum „Cum ne noi”, „Aruncă-mă”, „Dragoste cu dinți” sau „Între noi”. Pentru acest video, Delia a colaborat cu Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Hilke Muslim (styling).

 HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel și Niki, a fost înființat în 2016, și a devenit cunoscut publicului prin piesele virale și colaborările cu Șatra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca și Nane.

 „Îmi place să mă joc, să experimentez din punct de vedere muzical, așa că am petrecut mult timp în studio cu Alex Cotoi și am dat frău liber imaginației și creativității. Când am început să compun Scandal, am simțit că HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie să fie completă. Enjoy!”, a spus Delia.

„Scandal” va fi inclus pe albumul ”Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Foto: Global Records; Facebook

Delia, într-un alt scandal cu Lora

Delia și Lora au vrut să lanseze o nouă variantă a piesei „Fata de pe plajă”, care aparține trupei Azur și al cărei refren este viral pe TikTok. Delia a reușit să lanseze piesa înaintea Lorei. Este vorba despre melodia „Lololo”, care se bucură de succes în mediul online. Așadar, Lora a fost cea care a renunțat la acest proiect, având în vedere că Delia i-a luat-o înainte. Totuși, jurata de la „iUmor”, emisiune difuzată de Antena 1, s-a aflat în mijlocul unor controverse pentru că au circulat zvonuri că a furat melodia și că s-ar fi certat cu Lora. Delia a răbufnit, pe Instagram, în fața acestor acuzații.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover? După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.

Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial. Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a spus Delia pe Instagram cu ceva timp în urmă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton