; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

Delia a părăsit show-ul “Te cunosc de undeva”

13 March 2014

Delia Matache are mari speranţe pentru X Factor 3Delia a declarat că a renunţat la rolul de jurat din cel de-al cincilea sezon al emisiunii « Te cunosc de undeva » de la Antena 1. Cântăreaţa va mai apărea în câteva ediții ale emisiunii, care au fost filmate deja. Anunţul a fost făcut de artistă pe contul ei oficial de Facebook:

« Proiectul « Te cunosc de undeva » mi-a făcut o reală placere, atât în calitate de jurat, cât şi în calitate de concurent. Show-ul a ajuns în fazele finale, ceea ce înseamnă mai multe ore de filmat şi mai mult timp din partea tuturor implicaţi în acest proiect. Pe de altă parte, producătorii « X Factor » au anunţat că vor începe pregătirile mult mai devreme anul acesta, tocmai pentru că se doreşte a fi cel mai spectaculos sezon . »

« Toate acestea mă pun în imposibilitatea de a mai face parte din acest show. Oricât mi-aş dori, nu pot face faţă atâtor proiecte simultan. Îmi voi lua o vacanţă de două săptămâni ca să mă odihnesc pentru lunile următoare: pregătirile şi filmările pentru « X Factor », un turneu naţional de care o să auziţi săptămânile ce urmează şi, cel mai important, lucrez intens alături de echipa mea pentru cel mai important proiect din cariera mea muzicală – un concert la Sala Palatului. »

Mai multe site-uri tabloide au anunţat că locul deliei la « Te cunosc de undeva » va fi luat de Horia Brenciu, proaspăt intrat în echipa Antenei 1. Cântăreţul a confirmat că a semnat cu postul, însă nu a precizat, până acum, în ce emisiuni îl vom vedea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare