; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fata lu tata 3

Delia a mai lansat încă un videoclip, „Fata lu’ tata”

22 November 2017

Cântăreaţa nu a lăsat să treacă prea mult timp de la lansarea videoclipului „Verde Împărat' şi a revenit cu un nou single, Fata lu tata', la care a filmat şi un clip.

Noua piesă a Deliei a fost compusă de Carlas Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carlas Dreams atât pentru Cum ne noi', cât și la Da, mamă', ambele hituri la noi în ţară.

Videoclipul Fata lu tata' a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Delia a mai lucrat pentru 1, 2, 3, 4', Rămâi cu bine' şi Verde Împărat'.

Ce urmează la „X Factor'

În ceea ce priveşte show-ul „X Factor', în care Delia este jurat, acesta trece săptămâna aceasta din faza audițiilor în etapa următoare, cea a Bootcamp-ului! Astfel, Horia Brenciu va avea grupa peste 24 de ani, Ștefan Bănică va avea grupa de băieți, iar Delia, pe cea de fete, iar Carlas Dreams, juratul care a câștigat sezonul al șaselea, va fi mentorul grupurilor. Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate la Antena 1 astfel: joi, 23 noiembrie, concurenţii lui Ștefan Bănică, vineri, 24 noiembrie, concurentele Deliei. Săptămâna viitoare, Horia Brenciu intră în scenă vineri, 1 decembrie, cu grupa de peste 24 de ani, iar pe 7 decembrie Carlas Dreams ne prezintă grupurile de anul acesta.

 

Vedeţi aici videoclipul „Fata lu tata':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare