; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Instagram ramai

Delia a lansat piesa „Rămâi” în colaborare cu The Motans

08 April 2019

Aflată în plin turneu național Acadelia', Delia a revenit cu single-ul Rămâi', o colaborare cu The Motans. Piesa este una de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp.

Rămâi' a fost compusă de The Motans și Delia și produsă de Alex Cotoi, cu care cei doi artiști au mai lucrat pentru piese precum Despablito', Da, mamă', Rămâi cu bine' sau Înainte să ne fi născut', Friend Zone', Versus', în timp ce videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan.

Iubirea în formele ei cele mai diverse te transformă și îl transformă și pe cel de lângă tine, devine o relație nocivă în care durerea își face loc și în care sentimentele devin incerte.

În această perioadă, Delia dă întâlnire publicului din toată țara în primul turneu național Acadelia', o serie de concerte sold out care au avut loc în Timișoara, Craiova, Iași, Brașov, Galați, Bacău, Târgu-Jiu și Piatra Neamț, după cele trei evenimente sold out care au avut loc în toamnă la Sala Palatului din București.

The Motans va susține primul concert de anvergură „The Motans Grand Concert', pe 31 mai, la Arenele Romane, eveniment de la care nu vor lipsi piesa de debut „Versus” care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut', „Jackpot' sau „Weekend' ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. Dintre invitații speciali anunțați deja la acest concert se numără Lucia și Irina Rimes.

„My Gorgeous Drama Queens' este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August', „Nota de plată', „Versus', „Drama Queen', „Friend Zone', „1000RPM', dar și „Weekend'.

Foto: KOSS

Vedeti aici videoclipul „Ramai':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare