; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

Delia a devenit mătușă pentru a doua oară. Ce a spus artista despre nepoțelul ei

18 March 2019

Delia a devenit mătușă pentru a doua oară, după ce sora sa a născut un băiețel. Jurata emisiunii „iUmor' difuzată de Antena 1 a făcut o scurtă declarație despre nepoțelul ei. 

Sora Deliei, Oana, a născut duminică, 17 martie, cel de-al doilea copil, un băiețel. Micuțul a cântărit 3,3 kilograme la naștere. Mama Deliei și a Oanei, interpreta de muzică populară Gina Matache, a dezvăluit că bebelușul va purta numele Bogdan.

Oana mai are o fetiță, Jessie, din mariajul cu Răzvan Miheț. Fericită că a devenit mătușă pentru a doua oară, Delia a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care apare în sala de nașteri, atât la venirea pe lume a primului copil al surorii ei, cât și la nașterea celui de-al doilea. Delia este și nașa primului copil pe care sora sa îl are, rămâne de văzut dacă artista va fi și nașa lui Bogdan.

 

Într-un interviu pentru Antena Stars, Delia a vorbit despre nepoțelul ei. Artista a spus că numele micuțului, Bogdan, nu este stabilit sută la sută.  

„Cred că da, nu ne-am decis încă sută la sută, dar cred că da', a spus cu ceva vreme în urmă Delia.

La doar câteva oare de la naștere, sora Deliei, Oana, a postat pe Instagram. Ea a ,mărturisit că are poftă de clătite. „Suntem bine! Tot ce pot spune este că am o maaare poftă de clătite!', a spus sora Deliei. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare