; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, te iubesc (1)

Defrișările din Bucegi sunt analizate duminică, la “România, te iubesc”

25 October 2015

România, te iubesc'! aduce în prim-plan neregulile care se petrec în munții Bucegi, defrișările masive din zonele protejate de lege, într-o anchetă realizată de Anca Nastasi, corespondent special Știrile Pro TV.

[Not a valid template]

Anca Nastasi va introduce telespectatorii în culisele unui business murdar: avântul imobiliar din munții Bucegi, care depășește orice limită, pornit încă din ianuarie 1990, pe când încă se trăgea la Revoluție. Munții Bucegi au fost puși în posesia unor oameni cărora nu le pasă nici de natură, nici de turism ci doar de profit, iar bogăția naturală a devenit monedă de schimb în negocierile politice.

Autorități cot la cot cu investitori distrug muntele. Cum au ajuns cele mai frumoase locuri din Bucegi în proprietatea unor oameni influenți și fără scrupule, cum s-au transformat pășunile și pădurile în teren intravilan și parcelat, cum s-a defrișat și cum cercetează DNA autorii distrugerilor, cum încalcă legea tocmai cei aleși sau angajați de noi să protejeze natura și cât de nefaste sunt efectele pe termen lung, vedeți la «România, te iubesc»!', a declarat Anca Nastasi.

Telespectatorii vor vedea care sunt daunele produse de lăcomie și lipsa de respect față de bogățiile naturii duminică, de la ora 18.00, la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare