; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Declarații șocante făcute de Andreea Mantea. Ce spune despre Cristi Mitrea Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec

Declarații șocante făcute de Andreea Mantea. Ce spune despre Cristi Mitrea: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu David în pântec”

18 June 2021

Andreea Mantea dă cărțile pe față. Vedeta TV a spus tot adevărul despre relația cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. A luat această decizie la scurt timp după ce acesta a oferit o serie de declarații tendențioase despre ea, scrie wowbiz.ro. 

Andreea Mantea a luat decizia de a împărtăși cu fanii ei toată povestea: a povestit cu subiect și predicat, absolut tot ce s-a întâmplat între ea și Cristi Mitrea, tatăl micuțului David.

Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste de iubire timp de doi ani, iar la început totul a fost frumos între ei doi. Cu toate acestea, deși între timp se născuse și David, ei au decis că e mai bine să se despartă.

 Vezi galeria foto >

„Câte bătăi am îndurat…'

Andreea Mantea a recunoscut că singurul motiv pentru care nu a povestit până acum detaliile șocante ale acestei părți din viața ei a fost David. Prezentatoarea TV și-ar fi dorit ca fiul ei să nu afle niciodată prin ce a trecut.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui’.

Una dintre cele mai șocante mărturisiri ale Andreei Mantea a fost cea în care a spus că a suportat bătăi din partea lui Mitrea, chiar și atunci când era însărcinată.

„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec’

Andreea Mantea a mai spus, pentru aceeași sursă, că ea a luat decizia ca în certificatul de naștere al băiatului, în dreptul tatălui, să apară o linie:

„Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem’.

„De ce aruncă în mine cu noroi'

Printre declarațiile recente făcute de Andreea Mantea se numără și faptul că a fost șocată să afle că luptătorul MMA pune la îndoială faptul că David ar fi al lui.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui’.

Andreea Mantea i-a reproșat totodată lui Cristi Mitrea faptul că se mândrește cu cel mic, dar a lipsit de la toate momentele importante din viața micuțului.

„Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…’, a spus Andreea Mantea.

David nu îl mai vrea pe Cristi Mitrea

Ca un răspuns la spusele lui Cristi Mitrea, Andreea Mantea a explicat că nu este adevărat ce a spus luptătorul MMA despre fiul lui. Astfel, David nu vrea să mai audă de tatăl lui, potrivit Andreei, deși luptătorul MMA spunea că au o relație minunată.

„A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm’.

Cel mic ar fi dezamăgit de tatăl lui deoarece nu i-a fost aproape în momentele în care avea nevoie de el:

„Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el’.

„Acum David este liniștit'

 Vezi galeria foto >

Andreea Mantea a mai mărturisit că este fericită că băiatul ei nu va mai fi lovit.

„Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A înțeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit’, a spus Andreea.

În ceea ce privește viața ei personală, vedeta TV mărturește că și-a găsit echilibrul și liniștea.

„Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am găsit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate.

 Sper că voi, toți cei care îmi sunteți alături mereu, să înțelegeți demersul meu, dar și motivul pentru care nu am putut să fac publice aceste lucruri până acum și de ce totuși aleg să fac asta în acest moment. Vă mulțumesc!’

 Sursa foto: Instagram
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare