Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Declarația șoc făcută de Roxen: „Simt că sunt băiat în corp de fată”

Declarația șoc făcută de Roxen: „Simt că sunt băiat în corp de fată”

de Redactia Tvmania

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021,  a făcut mărturisiri șocante în fața urmăritorilor săi de pe TikTok, acolo unde este foarte activă. Vedeta a acceptat să răspundă la întrebări incomode, scrie libertatea.ro.

În cadrul unei sesiuni de întrebări de pe TikTok, Roxen a fost întrebată dacă se îndrăgostește de femei sau de bărbați. Tânăra a spus că este o persoană non-binară, cu alte cuvinte este un om care nu este exclusiv nici femeie, nici bărbat, ci se află între aceste două sexe.

„De când eram mică, simt că sunt băiat în corp de fată. Imaginează-ți că trebuia să merg la concursuri și erau toate rochițele, trebuia să mă îmbrac în rochie și era ceva horror pentru mine sau orele pierdute în mall.

În viața mea anterioară chiar am fost băiat. Sincer tot timpul am crezut și am simțit că sunt un băiat în corp de fată”, a spus Roxen pe TikTok, potrivit Spynews.

Roxen, primul mesaj după eșecul de la „Eurovision”: „Am dat tot…”

După ce a ratat calificarea în marea finală Eurovision, pe 22 mai 2021, reprezentanta României la celebrul concurs a postat primul mesaj pe contul de socializare.

 După o serii de comentarii acide la adresa ei, cât și la adresa organizatorilor TVR, Roxen și-a făcut curaj și a scris în mediul online primul mesaj după eșecul din Rotterdam.

„Noaptea trecută am avut onoarea să vă transmit un moment foarte special. În ciuda rezultatului, inimile noastre au fost acolo. Noi am dat tot ce-am avut mai bun, iar mesajul nostru s-a făcut auzit. Multumesc foarte mult tuturor celor care m-au sustinut și celor care continua sa-mi arate o dragoste incredibila! Multumesc, Eurovision! A fost un moment foarte special din viața mea si sunt super recunoascatoare pentru tot! Nu ești singur’, a scris Roxen pe Instagram.

Cât a costat rochia purtată de Roxen în semifinala „Eurovision”

Chiar dacă Roxen a ratat calificarea în finala „Eurovision 2021”, aceasta a reușit să cucerească publicul cu apariția sa. Tânăra artistă a purtat, conform Libertatea, o rochie din colecția primăvară-vară 2021 Zimmermann, o marcă australiană de lux.

Așadar, artista nu a ales pentru reprezentația ei de la Eurovision un designer român. Creația poate fi găsită acum pe site-ul casei de modă, prețul ei variază în funcție de mărime, de la 1.500 de euro la 2.500 de euro.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton