; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir draghia

Declarația lui Vladimir Drăghia la un an după ce a câștigat concursul „Exatlon”

27 May 2019

Vladimir Drăghia și-a amintit de unul dintre momentele care l-au marcat în cel mai frumos mod, acela când, în urmă cu un an, ieșea învingător la show-ul de televiziune Exatlon România, transmis de Kanal D. 

La un an după ce a devenit câștigătorul primului sezon al concursului Exatlon România, Vladimir Drăghia a transmis un mesaj în mediul virtual.

„Primul sezon Exatlon s-a încheiat exact acum un an și cred că încă nu realizez pe deplin cum și cât mi-a schimbat concursul ăsta viața. Am avut noroc de coechipieri extraordinari, de adversari redutabili, și îmi dau seama că unul singur dacă lipsea, sau era diferit, toată magia primului sezon ar fi avut de suferit. Chiar cred că ne putem mândri că împreună, concurenți, echipa de producție și telespectatori, am creat unul dintre cele mai frumoase produse tv din ultimii ani. Vă sunt extrem de recunoscător că ați făcut totul posibil!', a scris Vladimir Drăghia în mediul online. 

 

 

 

 

 

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare