; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ioana blaj ducu ion

Declarația de dragoste pe care Ioana Blaj i-a făcut-o lui Ducu Ion de ziua lui de naștere. „Îți mulțumesc că mă dorești ca în prima zi”

13 May 2020

Pe 12 mai, Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, a împlinit 39 de ani, însă producătorul nu a avut parte de o petrecere având în vedere situația în care ne aflăm.

Soția sa, actrița Ioana Blaj („Sacrificiul') nu a dorit să lase însă această zi neobservată și i-a făcut partenerului său de viață o declarație de dragoste pe rețelele de socializare. Ziua de naștere a producătorului a marcat și un an de când acesta a cerut-o de soție pe Ioana Blaj.

Ducu, drag. Îți mulțumesc că mă enervezi cel puțin o dată pe zi, îți mulțumesc că mă dorești ca în prima zi, îți mulțumesc pentru fiecare zi în care mă provoci să învăț ceva nou despre mine și despre ce înseamnă noi. Ești de departe, the best man i could wish for and the best dad ever (nr. Cel mai bun bărbat pe care-l doream și cea cel mai bun tată ). Te iubesc până la lună și înapoi de un milion de ori. La mulți ani', i-a transmis soția lui pe rețelele de socializare.

Cei doi formează un cuplu de aproape 7 ani și au doi copii împreună. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, iar Ioana declara la acea vreme în exclusivitate pentru TVMania că plănuiesc cununia religioasă în acest an. Eveniment care, din păcate, este posibil să fie amânat din cauza pandemiei. 

„A fost ceva destul de spontan. M-a cerut de soție de ziua lui de naștere în mai și în septembrie ne-am căsătorit civil. Cununia relgioasă probabil o vom face undeva la anul', spunea Ioana Blaj pentru TVmania. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare