; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Haelp

Decizie șoc! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice

29 June 2021

Veste șoc în lumea sportivă! Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Jocurile Olimpice din cauza unor probleme de sănătate. 

La jumătatea lunii mai, Simona Halep se accidenta în timpul unui joc la Roma, la gamba stângă. De atunci sportiva a fost nevoită să se retragă din turneele Roland Garros și Wimbledon, pentru a se putea reface. Cu toate acestea, recuperarea sa nu a fost una îmbucurătoare, iar veștile nu sunt optimiste nici pentru perioada următoare. 

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România este nevoită să se retragă și din cel mai mare vis al carierei sale: Jocurile Olimpice.

Retragerea Simonei a fost anunțată de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, în cadrul emisiunii „Tema Zilei' de la TVR 1 și ulterior confirmată și de COSR și pe rețelele de socializare:

„Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Președintele COSR Mihai Covaliu a anunțat vestea la emisiunea Tema Zilei de la Tvr 1', a scris Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe pagina de Facebook. 

La scurt timp și  Simona Halep își anunța fanii în mediul online că se retrage de la Jocurile Olimpice :

„Nimic nu îmi aduce mai multă mândrie decât să reprezint România, dar din păcate gamba mea are nevoie de mai mult timp pentru recuperare și am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice din această vară. După dezamăgirea de a rata Open-ul Francez și Wimbldeon, să nu particip la Olimpiadă este incredibil de greu de digerat, dar sunt hotărâtă să mă întorc mai puternică. Îi voi urmări și îi voi susține de acasă pe atleții români', este mesajul transmis de Simona Halep.

Mihai Covaliu, despre retragerea Simonei Halep de la Jocurile Olimpice: „Suntem foarte triști'

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a anunțat retragerea Simonei în direct la TVR 1: 

 

“Din păcate, Simona Halep nu va participa la aceste Jocuri Olimpice din cauza accidentării pe care ea a suferit-o în urmă cu ceva vreme. Am vorbit cu ea acum două ore. La competiția de la Wimbledon, unde nu a mai intrat pe teren, deși și-a dorit extraordinar de mult să deschidă acest turneu anul acesta, ca și câștigătoare a ediției trecute, medicii de acolo i-au spus că riscă enorm să facă o ruptură la gambă, acolo unde avea o ruptură parțială. Din această cauză Simona nu va participa, nu va putea fi  portdrapel al României. Suntem foarte, foarte triști. Știu cât de mult și-a dorit Simona, am ținut legătura permanent. Ea și-a dorit atât de mult și a dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a fost anunțul președintelui COSR la TVR 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare