; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Amine gulse

Decizie radicală luată de turcoaica Amine Gülşe. Cum arată acum actrița din „Prizoniera dragostei”

10 June 2021

„Nu poți să-i mulțumești pe toți' este o lecție pe care turcoaica Amine Gülşe, protagonista din serialul „Prizoniera dragostei', a învățat-o recent pe propria piele.

Modelul și actrița Amine Gülşe (28 de ani) nu a mai avut vreun proiect profesional important în ultimii doi ani, de când a devenit soția fotbalistului turc Mesut Özil. Cei doi s-au căsătorit cu fast în vara lui 2019, iar în primăvara anului trecut, în plină pandemie, ei au devenit și părinți, atunci când Amine, fostă Miss Turcia 2014, a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Eda.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amine Özil (@gulseamine)

 

Chiar dacă nu a mai jucat în nimic, asta nu înseamnă că Amine nu are armata ei de fani, aproape 3 milioane doar pe Instagram.

 

Pe aceștia, fosta Miss Turcia i-a luat însă prin surprindere cu o neașteptată schimbare de look: recent, frumoasa a renunțat la plete brunete și s-a făcut blondă cenușiu, cu șuvițe. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amine Özil (@gulseamine)

 

„Uneori, schimbarea este necesară', a scris Amine pe Instagram, însă noua ei imagine nu le-a picat bine fanilor, iar comentariile au început să curgă, unele dintre ele fiind directe și necruțătoare. De la „mai bine arătai înainte' la „te face să arăți bătrână', fotografiile urcate de turcoaică au provocat tot felul de reacții, cu tabloidele locale scriind imediat că fosta Miss Turcia a cam rupt netul în două. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare