Homepage  / Vedete româneşti

Decizie neașteptată! Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1 după numai trei luni. Primele declarații

Decizie neașteptată! Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1 după numai trei luni. Primele declarații
13

de Cătălina Matei,

După ce în luna martie a semnat cu Antena 1, jurnalista Ramona Păuleanu a decis să întrerupă colaborarea de numai trei luni cu postul din Băneasa. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea rubricii „Meteo” pe pagina sa de Facebook.

Într-o scurtă postare pe pagina sa de Facebook, fără a intra în amănunte, Ramona Păuleanu și-a anunțat urmăritorii că pleacă de la Antena 1, post cu care a semnat în martie, după doi ani de concediu de maternitate.

Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi”, a scris prezentatoarea rubricii „Meteo” din cadrul Observatorului de la Antena 1.

„Nu a fost singura mea opțiune”

Decizia este neașteptată, căci colaborarea dintre Ramona Păuleanu și postul TV părea una extrem de reușită. „A contat enorm faptul ca pe mulți dintre ei ii cunoșteam deja și ei mă cunoșteau pe mine. Căci primul meu loc de munca în televiziune a fost Antena 1, acum aproximativ 15 ani. Practic, cu ei a început schimbarea vieții mele și cu ei continuă.

Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Atunci când am luat decizia să revin în Antena 1 a contat compatibilitatea. Plecarea de la ProTV nu a fost una cu scandal sau resentimente. Pur și simplu ne-am dat seama ca nu mai putem continua în termenii de dinainte, asa că am ales să plec. Și mă bucur foarte mult ca am ales Antena 1. Nu a fost singura mea opțiune, însă ei s-au mulat perfect pe dorințele mele. Și sper ca și eu pe ale lor”, ne declara jurnalista într-un interviu, la începutul lunii mai.

Am o satisfacție enormă să îmi scriu prognozele împreună cu producătorul, să fac textul pe limbajul meu, unul accesibil tuturor, și, sper eu, un pic mai aparte, mai cu suflet și viată, pentru că este pasiunea mea”, ne-a mai povestit atunci Ramona Păuleanu.

Unde o vom mai vedea pe Ramona Păuleanu?

Deocamdată, Ramona Păuleanu nu va mai apărea la niciun post TV, cel puțin așa reiese din răspunsurile pe care ea le-a dat celor care i-au comentat postarea de pe Facebook. Atenția ei va fi îndreptată către podcast-ul „Creștem Mari”, pe care îl realizează alături de Adriana Iovi-Stere, jurnalist cu experiență la Pro TV, mămică la rândul ei.  

De altfel, Adriana și-a exprimat admirația față de colega sa într-un comentariu la aceeași postare de pe Facebook, prin care Ramona și-a anunțat plecarea. Iată ce i-a transmis jurnalista Pro TV:

Când una dintre cele mai bune prietene mi-a spus că bagă divorț, am felicitat-o din toată inima! “Draga mea dragă, tu asta meriți! Viitorul în față și gunoiul la ghenă! Ăsta era tare prost și fudul, frumos ca foamea, zgârcit, gelos și cu nasul sub fustele altora!”

Ea: “bine, mă, acu zici?!?”

Eu: “Da. Că tu credeai în el, iar eu mereu voi crede în tine.”

No… eu cred în ea! Ramona Pauleanu e un brand personal, chiar dacă autoarea se mai și joacă. Ramona e zilnic în spatele podcastului Creștem Mari.

O femeie mai tare ca asta, mai rar! Un bărbat tare ca ea… niciodată!”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton