; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Decizia radicală luată de Carmen Tănase. Se mută definitiv din București! „E visul meu”

Decizia radicală luată de Carmen Tănase. Se mută definitiv din București! „E visul meu”

10 May 2021

Carmen Tănase a stat de parte de proiectele TV în ultima perioadă. De la încheierea serialului „Fructul oprit', în vara lui 2019, actrița a preferat să stea  departe de micile ecrane.

Acum, Carmen Tănase a hotărât să se mute definitiv din București. Actrița a dezvăluit în cadrul unui interviu care este motivul de la baza acestei decizii și ce va face în perioada următoare. 

Deși locuiește în capitală de la vârsta de 18 ani, Carmen Tănase este decisă să părăsească orașul pentru o zonă mai retrasă. Un lucru este cert! Aceasta nu va renunța la cariera sa și va face naveta când va fi nevoie pentru viitoarele sale proiecte.

„Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o.

Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă. Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, castraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti', a dezvăluit actriţa Carmen Tănase, în cadrul emisiunii „Previziuni' de la Antena 3.

Așadar, actrița nu renunță la actorie, pe lângă marea ei pasiune își va face însă timp și pentru grădinărit, pentru îngrijirea curții și a casei în care se va muta curând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare