Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia radicală luată de Alec Baldwin, după interviul emoționant acordat ABC. „Nu există cuvinte”

Decizia radicală luată de Alec Baldwin, după interviul emoționant acordat ABC. „Nu există cuvinte”

de Andra Stana,

Alec Baldwin, implicat în mod direct în tragedia care s-a petrecut pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”, când a ucis-o din greșeală pe directoarea de imagine a peliculei, Halyna Hutchins, și-a închis unul dintre cele două conturi de pe rețeaua de socializare Twitter, scrie hollywoodreporter. Actorul nu și-a motivat încă decizia.

Alec Baldwin ia o decizie neașteptată la o lună și jumătate de la moartea Halynei Hutchins

Baldwin a oferit, la începutul lui decembrie, un amplu interviu jurnalistului ABC News George Stephanopoulos. După ce și-a deschis sufletul și a spus cu subiect și predicat că nu el a tras cu urma pe platoul de filmare pentru „Rust”, actorul a luat o decizie radicală. În același interviu, starul de 63 de ani admitea că acesta ar putea fi finalul carierei sale.

Actorul şi producătorul Alec Baldwin a mărturisit într-un interviu acordat ABC News că, acum o lună și jumătate, el nu a tras cu arma pe platoul de filmare pentru „Rust”.

„Nu aş îndrepta vreodată arma spre cineva şi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, i-a spus Baldwin lui Stephanopoulos, referitor la incidentul din luna octombrie.

Baldwin vrea să iasă din atenția mass-media

La aproape două luni de la accidentul care i-a schimbat viața, Alec Baldwin iese ușor, ușor din atenția presei. Actorul a decis să renunțe la unul dintre cele două conturi ale sale de Twitter.

Mai precis, de duminică încoace, actorul de 63 de ani nu mai comunică informații prin intermediul contului @alecbaldwin. Acesta a fost contul pe care a publicat prima sa declarație referitoare la accidentul mortal petrecut pe platourile de filmare de la „Rust”.

În octombrie, Alec Baldwin a scris, pe Twitter, un mesaj în care transmitea condoleanţe familiei directoarei de imagine Halyna Hutchins. După ce a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico, el a provocat moartea acesteia şi rănirea regizorului Joel Souz.

„Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris el pe Twitter. „Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”. 

Baldwin mai poate comunica în continuare prin intermediul contului @alecbaldwin_.

Cu toate acestea, actorul nu a mai folosit acest cont de Twitter din 20 octombrie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton