Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia neașteptată luată de Shakira după despărțirea „dureroasă” de Gerard Pique. Ce se întâmplă cu copiii lor

Decizia neașteptată luată de Shakira după despărțirea „dureroasă” de Gerard Pique. Ce se întâmplă cu copiii lor
10

de Andra Stana,

După negocieri-maraton, cântăreața și viitorul ei fost soț, Gerard Piqué, au ajuns la un acord cu privire la custodia copiilor lor.

Întâlnirea dintre cele două vedete a început luni după-amiază și s-a încheiat în primele ore ale dimineții de marți, potrivit presei spaniole.

Shakira și Gerard Piqué s-au întâlnit la fosta lor locuință comună din suburbiile Barcelonei și au căzut de acord asupra custodiei lui Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani. Acordul a fost încheiat după ce în iunie anul trecut a fost anunțată separarea lor din cauza presupusei infidelități a spaniolului.

Cei doi băieței vor merge să locuiască cu mama lor în Miami, Florida.

„Copiii vor petrece Crăciunul la Barcelona, dar de la începutul anului 2023, fotbalistul își va lua rămas bun și va face un sacrificiu dureros pentru ca micuții să nu trăiască o despărțire și mai traumatizantă de părinții lor”, scrie La Vanguardia. Un acord la care s-a ajuns după negocieri „intense”, precizează El Periodico.

Decizia neașteptată luată de Shakira după despărțirea „dureroasă” de Gerard Pique. Ce se întâmplă cu copiii lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Clara Chia, pe Camp Nou alături de Gerard Pique

Într-un interviu pentru Elle publicat în septembrie, Shakira a declarat că a făcut sacrificii pentru ca relația ei să funcționeze, inclusiv să locuiască departe de Statele Unite, țară în care are o carieră. Ea a decis acum să se întoarcă.

La rândul său, Gerard Piqué, care și-a întrerupt cariera de fotbalist la sfârșitul săptămânii trecute, are în minte mai multe proiecte profesionale, dar nu numai. El a apărut pentru prima dată în public alături de noua sa iubită, Clara Chia, 23 de ani, în timpul ceremoniei de adio de pe Camp Nou, și există zvonuri că nu l-ar deranja să-și mărească familia.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton