Homepage  / Vedete străine

Decizia luată de Sofia Vergara după anunțul divorțului de Joe Manganiello. Cum vrea să-și protejeze averea

Decizia luată de Sofia Vergara după anunțul divorțului de Joe Manganiello. Cum vrea să-și protejeze averea
8

de Redactia Tvmania

Sofia Vergara este hotărâtă să își protejeze averea acumulată de-a lungul carierei și căsniciei de 7 ani. Află ce a decis să facă Sofia Vergara după divorț!

Sofia Vergara își protejează averea

Sofía Vergara a cerut instanței să respecte acordul prenupțial pe care l-a semnat la căsătoria cu Joe Manganiello. Actrița columbiană solicită să păstreze banii pe care i-a câștigat înainte, în timpul și după căsătoria cu actorul american, conform documentelor obținute de către revista PEOPLE.

Cuplul a invocat „diferențe ireconciliabile” ca motiv pentru dizolvarea căsătoriei. În documentele depuse, actrița și antreprenoarea în vârstă de 51 de ani cere ca anumite obiecte personale, inclusiv bijuterii și opere de artă, să-i aparțină. De asemenea, a solicitat să își păstreze banii pe care i-a câștigat înainte, în timpul și după căsătoria cu Manganiello.

Manganiello, în vârstă de 46 de ani, și Vergara au anunțat despărțirea lor după șapte ani de căsătorie pe 17 iulie, printr-o declarație comună pentru Page Six.

Decizia luată de Sofia Vergara după anunțul divorțului de Joe ManganielloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum se simte Sofia Vergara după divorț

Vedeta din „Modern Family” se simte „excelent”, a spus o sursă apropiată Sofiei pentru revista PEOPLE după despărțirea celor doi actori. „Este tristă că nu a funcționat căsătoria lor, dar totuși se consideră foarte norocoasă”, a adăugat sursa. „Are o viață minunată pe care o iubește. Momentan rămâne în casa ei. Joe locuiește în altă parte”.

Actorul din „Magic Mike” a indicat data de 2 iulie ca fiind ziua în care s-au despărțit. Cu toate astea, anunțul a fost public câteva săptămâni mai târziu.

Această sursă apropiată actriței spune că nu există „nicio dramă” între Vergara și Manganiello. Se pare că cei doi sunt în discuții pentru custodia cățelușului lor Bubbles, hotărând cu cine ar trebui să locuiască animalul.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton