; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Decizia luată de Oana Roman. Ce spune despre împăcarea cu Marius Elisei „Am greșit și eu în trecut”

Decizia luată de Oana Roman. Ce spune despre împăcarea cu Marius Elisei: „Am greșit și eu în trecut”

08 July 2021

Oana Roman și Marius Elisei au decis ca, după patru luni de la divorț, să își dea încă o șansă. Fiica lui Petre Roman s-a împăcat în mod oficial cu fostul soț și a făcut primele declarații cu privire la motivul care a determinat-o să dea uitării divergențele dintre ei. De asemenea, Oana și Marius vor să își reînnoiască jurămintele la biserică, în această toamnă, scrie click.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Potrivit sursei citate, Oana Roman are planuri mari pentru toamna acestui an. Vedeta nu mai vrea să se cunune din nou civil, dar va face o reînnoire a jurămintelor la biserică, în luna septembrie.

Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie', a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show', de la Antena Stars.

„Sper că Marius și-a rezolvat problema cu alcoolul'

Oana Roman a făcut și primele declarații privind motivele care au determinat-o să se împace atât de repede cu Marius Elisei.

El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale', a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman a mai dezvăluit că Marius a fost cel care i-a cerut să divorțeze, ca apoi tot acesta să regrete amarnic despărțirea.

Sincer problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile', a mai spus Oana.

 Vezi galeria foto >

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare