; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Decizia luată de Ioana Năstase Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu

Decizia luată de Ioana Năstase: „Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu”

23 June 2021

Ioana a intentat divorț acum trei luni, dar iată că soția lui Ilie Năstase a revenit, între timp, la sentimente mai bune. S-a răzgândit și nu mai vrea să divorțeze de celebrul tenismen. Cei doi aveau înfățișare joi, 24 iunie, la Judecătoria din Hârșova, dar bruneta și-a retras deja cererea, scrie click.ro

Ioana Năstase a decis la începutul lui martie să depună actele de divorț. Ea s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova cu solicitarea prin care le cerea magistraților desfacerea legală a căsătoriei, iar prima înfățișare a fost anunțată pe 24 iunie. Ioana a avut timp să analizeze situația trei luni de zile. Iată că în acest timp soțul ei și-a revizuit comportamentul și a putut să o convingă pe Ioana Năstase să renunțe la divorț.

E oficial. Ioana nu mai divorțează de Ilie Năstase

Motivul pentru care Ioana Năstase și-a dorit să divorțeze a fost legat de câteva scene de violență, la una dintre ele fiind nevoie de intervenția polițiștilor. Cu toate acestea, Ilie Năstase i-a demonstrat, între timp, că nu trebuie să divorțeze.

„Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere.

Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana pentru Click!.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare