Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Decizia luată de Culiță Sterp. Când va avea loc nunta cu Daniela Iliescu: „Vreau să o cer, dar…”

Decizia luată de Culiță Sterp. Când va avea loc nunta cu Daniela Iliescu: „Vreau să o cer, dar...”

de Redactia Tvmania

Culiță Sterp și Daniela Iliescu așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul capitol din viața lor. În această perioadă, fostul concurent de la „Survivor România” și iubita lui așteaptă venirea pe lume a fiului lor. De curând, cei doi au publicat pe contul de Youtube un videoclip promis demult fanilor, scrie wowbiz.ro.

Viitorii părinți, care se află zilele acestea la Cluj, le-au povestit fanilor din mediul online despre modul în care a început povestea lor de iubire, dar au punctat și câteva dintre planurile lor de viitor. La final, Culiță Sterp s-a dat de gol că are în plan, în curând, să o ceară de soție pe Daniela Iliescu. După ce a mărturisit că este fericit alături de iubita lui, artistul a oferit câteva detalii și în ceea ce privește nunta. Au luat amândoi decizia ca nunta va avea loc mai târziu, după botezul băiețelului lor.

„Sunt foarte fericit. Urmează să avem un copilaș împreună și chestia asta nu o faci cu oricine. Ne-am dorit, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a recunoscut Culiță Sterp.

Culiță Sterp, remarcă neașteptată de față cu iubita sa: „Primesc mesaje…”

În timpul videoclipului, Culiță Sterp a împărtășit cu fanii săi și câteva dintre conversațiile pe care le-a avut cu Daniela Iliescu, pe vremea când nu formau încă un cuplu. În acest timp, telefonul artistului a început să vibreze din cauza notificărilor. Iubita Faimosului de la „Survivor România” i-a spus că oprească sonorul telefonului, moment în care Culiță Sterp a glumit că este deranjat de alte femei. 

Daniela Iliescu: Vezi că îți sună telefonul!
Culiță Sterp: Primesc mesaje, nu-i problemă. Primesc mesaje de la gagici.
Daniela Iliescu: Dă-l pe silențios măcar.
Culiță Sterp: Ok, scuze. Ce mă bucur că pot să fac glume cu ea. Muream acum dacă eram într-o altă lume, într-o altă situație.

 

Sursa foto: Instagram, captură Youtube.com

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton