Homepage  / Vedete / Vedete străine

Decizia fără precedent a organizatorilor Zmeura de Aur, după ce Bruce Willis s-a retras din activitate

Decizia fără precedent a organizatorilor Zmeura de Aur, după ce Bruce Willis s-a retras din activitate

de Andra Stana,

Anul acesta, organizatorii galei Zmeura de Aur au creat o secțiune specială dedicată lui Bruce Willis. Opt filme ale starului american au concurat la Razzie Awards 2022, premiile pentru cele mai proaste producții. După ce vestea că actorul este bolnav și renunță la actorie a făcut înconjurul lumii, organizatorii evenimentului au luat o decizie radicală. Ce se întâmplă cu premiul oferit fostului soț al lui Demi Moore.

Zmeura de Aur. Bruce Willis a avut o secțiune specială dedicată filmelor sale din 2021

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur, Razzie Awards, au decis ca, în 2022, pe lista celor mai slabe producții să intre absolut toate filmele în care a a apărut anul trecut Bruce Willis. Actorul a căpătat astfel o categorie specială la cea de-a 42-a ediție a Razzie Awards. Ca de obicei, marii câștigători au fost anunțați înainte de gala Oscarurilor, pe 26 martie 2022.

Sub titulatura „Cea mai proastă performanță a lui Bruce Willis într-un film din 2021”, actorul a fost sancționat pentru avalanșa de filme de serie (cel puțin B) cu care a invadat ecranele și în care are o prestație minimalistă.

S-au răzgândit: i-au retras Zmeura de Aur lui Bruce Willis

Câștigătorul… nu mai este Bruce Willis. Organizatorii Zmeura de Aur au ajuns la concluzia că nu îi mai acordă lui Bruce Willis premiul pentru „cea mai proastă performanță a lui Bruce Willis în 2021”. Decizia, luată după apariția unui val de reacții negative, scrie nypost.com.

Într-o declarație pentru The Post, co-fondatorii galei, John Wilson și Mo Murphy, au declarat: „După multă gândire și considerație, Razzies au luat decizia de a anula Premiul oferit lui Bruce Willis, din cauza diagnosticului făcut public de curând”.

Miercuri, s-a aflat că Willis, în vârstă de 67 de ani, suferă de afazie cu tulburare a creierului. El a decis să renunțe la actorie.

„Nu este adecvat să îi oferim o Zmeură de Aur”

Cei doi organizatori au continuat: „Dacă starea medicală a cuiva este un factor în luarea deciziilor și/sau îi afectează performanța, recunoaștem că nu este adecvat să îi oferim o Zmeură de Aur”.

Anterior, în mediul online, The Razzie Awards au menționat că le pare rău să afle că Bruce Willis a primit un astfel de diagnostic. „Poate că asta explică de ce a vrut să iasă atât de tare în evidență în 2021. Cele mai bune gânduri merg către Bruce și familia sa”, au scris organizatorii pe Twitter.

WIlson și Murphy au mai spus, de această dată pentru IndieWire, că nu fost conștienți de problemele pe care le avea cu adevărat Bruce Willis.

„Ne pare cu adevărat rău să auzim despre diagnosticul lui Willis, despre care nu eram conștienți până când povestea nu a apărut în presă”, au spus cei doi.

Ei au continuat: „În apărarea lui Willis, poate că reprezentanții lui nu ar fi trebuit să-l lase să accepte un volum atât de mare de muncă într-un timp atât de scurt. Îi oferim cele mai bune urări lui Bruce și familiei sale.”

La scurt timp după acea scrisoare, Wilson a lansat o altă declarație pentru presă: «Încă discutăm despre cum să gestionăm știrile despre diagnosticul lui Willis și vă vom răspunde»”.

Și Shelley Duvall, din „The Shining”, a rămas fără Zmeura de Aur

Organizatorii au mai spus că îi vor lua înapoi și premiul oferit lui Shelley Duvall, starul din „The Shining”. „Așa cum am menționat recent într-un interviu pentru Vulture, circumstanțe atenuante se aplică și în cazul lui Shelley Duvall în „The Shining””, au adăugat cei doi.

„Am descoperit că performanța lui Duvall a fost influențată de modul în care Stanley Kubrick a tratat-o pe parcursul producției. Am dori să profităm de această ocazie pentru a anula și această nominalizare”, se încheie nota citată.

Care au fost filmele care i-au adus lui Bruce Willis Zmeura de Aur 2022

Pe lista celor mai proaste filme realizate de Bruce Willis în 2021, potrivit nominalizărilor la Zmeura de Aur, se numără „American Siege”, în care joacă alături de Rob Gough și Anna Hindman, dar și „Out of Death”. Iată lista completă și trailerele peliculelor.

  • Bruce Willis – „American Siege”
  • Bruce Willis – „Apex”
  • Bruce Willis – „Cosmic Sin”
https://www.youtube.com/watch?v=MNxsB6o6DJs
  • Bruce Willis – „Deadlock”
https://www.youtube.com/watch?v=95MSxHvbuLQ
  • Bruce Willis – „Fortress”
https://www.youtube.com/watch?v=RuTFovSoQLM
  • Bruce Willis – „Midnight in the Switchgrass”
  • Bruce Willis – „Out of Death”
  • Bruce Willis – „Survive the Night”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton