; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Covorul roşu de la Gala SAG 2013 se vede la E!

25 January 2013

Cea de-a 19-a gală a Premiilor SAG (Screen Actors Guild) va avea loc duminica aceasta, pe 27 ianuarie, la Los Angeles. E! vă aduce toată eleganţa uneia dintre cele mai strălucitoare nopţi de la Hollywood. Gazdele Giuliana Rancic (foto) şi Ryan Seacrest se vor afla pe covorul roşu pentru a întâmpina vedetele.

E! vă prezintă, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, în direct, de la ora 1.00, Live from the Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2013.

În acest program completat de clipuri şi interviuri cu celebrităţi de prim rang, E! surprinde fiecare moment şi vă oferă detalii de culise despre speranţele şi visurile celor nominalizaţi la premii, alături de previziuni ale experţilor pentru câştigătorii acestei nopţi.

Fashion Police – SAG 2013 se vede tot la E!

Dacă duminică urmărim în direct gala de premiere de la SAG, miercuri, pe 30 ianuarie, Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne vor prezinta, împreună cu legendara actriţă Joan Rivers, un episod special din Fashion Police.

Ei se vor concentra asupra trendurilor prezente pe covorul roşu pentru ediţia din 2013 a decernării Premiilor Screen Actors Guild. Celebrele lor comentarii necruţătoare nu iartă pe nimeni, întocmind o listă foarte strictă a succeselor şi eşecurilor din moda acestei seri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare