; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Uite cum se face audienţă la „X Factor” America!

22 September 2011

La scurt timp după debutul formatului internaţional în România, şi americanii au primit prima porţie de X Factor', în această săptămână.

Primul episod a fost plin de momente memorabile, dar nu toate în sensul bun. Paula Abdul, colegă cu Simon Cowell (creatorul formatului), L.A. Reid şi Nicole Scherzinger în juriul emisiunii, a trebuit să iasă din sală după ce un concurent, Geo Godly (foto), şi-a expus părţile intime în faţa juraţilor!

Blogger-ul de 43 de ani a explicat că are factorul X, deoarece cânt, scriu, produc şi joc', însă s-a dovedit că ceea ce considera a fi asul său din mânecă a scârbit-o profund pe Abdul.

Scherzinger a ţipat atunci când acesta şi-a dat pantalonii jos, Cowell l-a privit îngrozit, iar Abdul a ieşit din platou pentru a vomita!

Mult-aşteptatul debut al “X Factor” în SUA a venit după o vară în care componenţa juriului s-a tot modificat, Cheryl Cole lăsându-i locul lui Scherzinger, printre altele.

Premiul de la versiunea românească, de 200 de mii de euro, e unul cel puţin generos, însă varianta americană bate tot când vine vorba de bani – câştigătorul va primi un contract de înregistrare în valoare de 5 milioane de dolari. Nu credem că mai e nevoie să menţionăm că domnul Godly a ieşit din cursă.

http://www.youtube.com/watch?v=jH9wNFA6_PA
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare