; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Debut controversat

15 September 2008

“I Kissed a Girl” este hit in Europa si peste ocean, iar in concertele live, vocea de tip contralto o avantajeaza pe Katy Perry, care a asteptat 7 ani ca sa ajunga in topuri.
Katy Perry era imbracata cu un corset alb de matase cu stele argintii, pantalonasi vintage de matase minusculi, pantofi mov electric si fluturi strecurati in parul negru la premiile MTV Video Music Awards de saptamina trecuta. La 23 de ani, Katy are o atitudine provocatoare si un aer firesc, relaxat – poate de aceea nu arata ridicol cand improvizeaza o tinuta originala. Ochii ei rotunzi si mari mi-au amintit de un personaj din animatie din anii’30, Betty Boop, insa muzica lui Perry, un amestec de pop-rock cu electro, nu are influente retro. Katy Perry a invadat topurile din peste 20 de tari cu piesa “I Kissed A Girl”, care a generat controverse si dezbateri aprinse pro si contra in comunitatile gay, a captat interesul Madonnei si a primit cinci nominalizari la premiile VMA.
In 2001, pe vremea cind era doar o adolescenta in Santa Barbara, Katy a lansat albumul gospel intitulat “Katy Hudson”. Intre timp a decis sa renunte la Hudson pentru a nu fi confundata cu o anumita actrita, a colaborat cu artisti precum Glen Ballard si P.O.D., a fost declarata “The Next Best Thing” de revista Blender in 2004 si a trebuit sa astepte 5 ani pentru ca discul “One of the Boys” sa apara pe piata. Casa de discuri nu a stiut cum sa o promoveze si nu i-a acordat credit, dar Katy a gasit o solutie anul trecut cind a semnat un contract cu Capitol Records. Versurile de pe “One of the Boys” fac trimitere la fosti iubiti, la regrete si calatorii nebune cu prieteni. “Ur So Gay”, “Thinking of You” si “Hot N Cold” ne deschid ferestre prin care privim la experientele ei din trecut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare