Homepage  / Vedete străine

Dean McDermott, ce decizie a luat actorul în privința divorțului de Tori Spelling. „E hotărât 100%”

Dean McDermott, ce decizie a luat actorul în privința divorțului de Tori Spelling. „E hotărât 100%”
13

de Andra Stana,

Vestea că Tori Spelling și Dean McDermott divorțează, după 18 ani de căsnicie, a ajuns în presă recent. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună cinci copii. Totul a plecat de la o postare a actorului canadian, ștearsă între timp de pe contul lui de socializare.

Dean McDermott se pare că merge mai departe în ceea ce privește despărțirea sa de Tori Spelling, în ciuda faptului că și-a șters postarea referitoare la divorț.

[El] își dorește 100% să iasă din căsnicie”, a declarat miercuri o sursă pentru People. „A dat jos postarea pentru că Tori nu a vrut să rămână acolo. Dar el își face bagajele și este 100 la sută serios în privința asta.”

Potrivit sursei, actorul și soția sa locuiesc încă împreună în timp ce el caută un apartament pe care să și-l poată „permite”. „El nu mai poate suporta asta. I-a spus că s-a terminat”, a adăugat sursa, citată de Page Six.

Dean McDermott, ce a hotărât actorul în privința divorțului de Tori SpellingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

McDermott a anunțat divorțul de Tori Spelling

McDermott, în vârstă de 56 de ani, a împărtășit vestea despărțirii sale de fosta soție din „Beverly Hills, 90210” sâmbătă, într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă între timp.

„Cu mare tristețe și cu inima foarte, foarte grea că, după 18 ani împreună și 5 copii extraordinari, eu și @torispelling am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie pe cont propriu”, a scris el.

„Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne îndrumăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă.”

El a adăugat: „Vă cerem să ne respectați cu toții intimitatea în timp ce ne luăm acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne croi drum prin această situație. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și bunătatea voastră”.

Actrița din „Beverly Hills 90210”, în vârstă de 50 de ani, nu a vorbit despre despărțire și nici nu a împărtășit un mesaj de Ziua Tatălui pentru soțul ei, cu care împarte cinci copii.

Soțul lui Tori Spelling a apărut fără verighetă

În urma anunțului de divorț, fostul prezentator al emisiunii „Chopped Canada” a fost văzut fără verighetă luni, în timp ce își muta cutii și saci cu lucruri într-o unitate de depozitare din Los Angeles.

Între timp, Spelling a părut emoționată în aceeași zi, când a fost văzută acasă la o prietenă purtând un tricou „Boys Lie”.

Mai multe surse au declarat pentru People că despărțirea a fost o surpriză pentru cei mai apropiați de fostul cuplu, care s-a căsătorit în 2006. „Prietenii lor au văzut urcușurile și coborâșurile lor de-a lungul anilor, dar în ultimele luni păreau să fie într-o situație bună”, a declarat o sursă apropiată lui Spelling.

„Acest lucru pare cu adevărat neașteptat. Dacă s-ar fi întâmplat acum un an, ar fi fost de așteptat, pentru că lucrurile erau groaznice între ei. Sigur, încă mai aveau neînțelegerile lor și nu se vedeau întotdeauna cu ochiul liber, dar în ultimele șase luni lucrurile se simțeau bine între ei.”

Deși McDermott și Spelling au fost deschiși de-a lungul anilor în legătură cu problemele lor conjugale.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton