Homepage  / Cinema

„Deadpool 3” detronează „Spider-Man: No Way Home”. Are cel mai vizionat trailer de lansare, cu 365 de milioane de vizualizări

„Deadpool 3” detronează „Spider-Man: No Way Home”. Are cel mai vizionat trailer de lansare, cu 365 de milioane de vizualizări
3

de Andreea Hentea,

Prezentat în premieră absolută în cadrul meciului Super Bowl de duminică, 11 februarie, primul trailer al filmului „Deadpool 3” / „Deadpool & Wolverine” (2024) îl prezintă pe guralivul Wade Wilson alias Deadpool (Ryan Reynolds) alături de Wolverine (Hugh Jackman), într-o aventură îndelung așteptată de fani.

„Deadpool 3” a detronat „Spider-Man: No Way Home”

Primul trailer pentru „Deadpool și Wolverine“, care a debutat duminică, în timpul Super Bowl, a doborât recordul pentru cel mai vizionat trailer de film în 24 de ore, cu un număr uimitor de 365 de milioane de vizualizări totale, potrivit Disney, citat de deadline.com.

Precedentul deținător al recordului a fost trailerul pentru un alt film Marvel, „Spider-Man: No Way Home”, care a avut 355,5 milioane de vizualizări online în primele 24 de ore, în 2021.

Deadpool a fost ajutat de Super Bowl, care a ajuns să fie cea mai vizionată transmisiune din toate timpurile și a ajuns la 123,7 milioane de telespectatori. Meciul de duminică seară a avut cel mai mare număr de persoane care au urmărit aceeași transmisiune din istoria televiziunii – și, fără îndoială, a ajutat și faptul că Taylor Swift a fost prezentă la meci, susținându-i pe Kansas City Chiefs și pe iubitul ei, Travis Kelce.

A apărut primul trailer al filmului „Deadpool 3”

După mai mult de șase ani de la încheierea francizei „X-Men”, produsă de Fox, în 2017 (o dată cu „Logan”) și după achiziționarea acesteia de către Disney, „Deadpool 3” aduce cu el o mulțime de glume cu rating R (ceea ce înseamnă că spectatorii sub 17 ani îl pot vedea doar însoțiți de un părinte sau un tutore adult – n.r.).

Trailerul ne arată cum, exact când Wade Wilson / Deadpool își sărbătorește ziua de naștere alături de prieteni și suflă în lumânarea de pe tort, o echipă a Time Variance Authority îl răpește, pentru a-l transporta în universul Marvel, unde Wilson continuă cu glumele lui tipice. Adus în fața unui birocrat scorțos (Matthew Macfadyen), el află ce misiune i s-a dat, iar în finalul trailerului umbra lui Wolverine e proiectată asupra lui, scrie variety.com.

Canadian-American actor Ryan ReynoldsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Ca în cazul multor pelicule hollywoodiene, producția filmului „Deadpool 3” s-a oprit timp de patru luni, din cauza grevei SAG-AFTRA, ceea ce a determinat amânarea lansării din 3 mai până pe 26 iulie (când vom vedea filmul și în cinematografele din România). Dacă primul film „Deadpool” îl urmărea pe anti-eroul (2016) care căuta să se răzbune pe Ajax (Ed Skrein), cel care l-a transformat într-un mutant și l-a lăsat desfigurat, dar mai ales să-și amelioreze înfățișarea, „Deadpool 2”, lansat în 2018, se concentra pe intrarea lui Deadpool în echipa X-Force, pentru a lupta împotriva lui Cable (Josh Brolin), soldatul care călătorea în timp.

„Deadpool” reușea să obțină două nominalizări la Globul de Aur (pentru cel mai bun film la categoria muzical / comedie și pentru cel mai bun actor la aceeași categorie – Ryan Reynolds), dar și încasări de 132,4 milioane de dolari în primul weekend de difuzare în Statele Unite și Canada (un record pentru un film cu rating R), iar „Deadpool 2” dobora, la rândul său, recorduri de încasări, obținând 125,5 milioane de dolari numai în weekendul de premieră.

Ce să așteptăm de la noul „Deadpool 3”

Referindu-se, într-un articol pentru esquire.com, la ceea ce ar putea aștepta publicul de la „Deadpool 3”, regizorul Shawn Levy („Proiectul Adam”, „Toată lumina pe care nu o putem vedea”) a scris că a inclus în filmul său și un omagiu la adresa francizei „Războiul Stelelor”.

Regizorul a spus că „O scenă cheie din film este «momentul Jedi», care i-a fost inspirat de o secvență între Darth Vader și Luke pe care a văzut-o la cinema cu zeci de ani în urmă și pe care o păstrează în memorie ca pe o comoară, o amintire de neșters”.

„Experiența pe care o trăiesc în prezent cu Marvel, la «Deadpool 3», îmi arată că mă pot simți satisfăcut în universul său, care se dovedește exact ceea ce am sperat și eu, și Ryan (Reynolds – n.r.) când am început filmările”.

Dacă întoarcerea lui Wolverine (Hugh Jackman) în universul Marvel este incitantă pentru spectatori, filmul mai aduce un personaj supriză. Jennifer Garner se întoarce și ea în „Deadpool 3”, în rolul Elektra, pentru prima dată în douăzeci de ani. „Deadpool 3” ne mai rezervă întâlnirea cu Emma Corrin („The Crown”, „Crimă la capătul Pământului”), care a fost „încântată să joace un personaj negativ” aici, cu Patrick Stewart, Morena Baccarin și Rob Delaney.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton